|
Од каде јас овде ? |
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zivotot e sl*galica, a nie sme delceto sto se abe i zamenuva t.e. zaradi pojacuvanje na kontrastot, delcinjata se menuvaat iako navidum slicni.
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И ден денес...кога сум на работа...соочена со човечките лични несреќи и трагедии...си го поставувам тоа прашање...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za da si ja najdam vistinskata ljubov
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas znam zoshto sum ,..ovde,...ama ,ne mi e jasno,..shto bara ovoj ,..nad mene,...na filosofija!?,...valjda se zagubil nekade vo politika,...pa,zastranil navaka,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zanm deka doagam od eden svet
koj e nisto se verti okolu nisto i zaversuva vo nisto pa i zivotot etaka |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imas bajagi subjekti za analiza
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ни најмалку случајно не сум тука и тоа токму сега... |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e sea za mene..abe pojma nemam od kade jas ovde...abe sudbina prokleta...srekata mi go svrte grbot i pojde kaj komshijata...ja i vikav,mori dojdi kaj mene a taa mi rece deka vo predhodniot zivot su bil nekoj si kasap golem shto kolel zeni vo anglija,potocno vo london,i me vikale dzek,a posle mi zakacile prekar mevosek...demek su secel mnogu meoj....i sea deka trebalo mnogu da pata na ovoj svetov denes,za da su se procistel od greojte shto su secel meoj mnogu i taka....ama ja ke ja zezna srekata i zato su sea mnogu dobar da ne reca odlicen so site petki,za taa pak ko ke vrvit za kaj mene da ne pojt kaj komshijata...i taka posle doznav od kade ja ovde...oti na pocetok ama ic vrska nemav da ne reca kabel od kade jas ovde..
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zbunet ti si car be....samo nemash carstvo... |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Налево круг и правац назад.
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da se slucuva i toa se pocesto ..a ste se zaprasaleli dali i tie okolu vas go osekjat istoto..ili dali treba nekoj da ja razbie monotonijata..beganjeto nikogas nee rasenie tuku samo odlozuvanje na problemot
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znam od kade...samo ne znam zasto
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja pa sakav da se rodam iljadnici godini podocna koga ke si imav kosmicki brod i ke onaduvam se i sekakvi na razlicni planeti. A sega site se isti, a sekoja tvrdi deka e razlicna
|
|
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |