IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Повредени од неверство???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Повредени од неверство???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 6>
Автор
Порака Обратен редослед
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Статус: Офлајн
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 22:43
sekerceeeeeeee
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 22:42
a beeeeeeee kako me nervira samo mashko izneveruva .........
a zenata e deformirana ova ona poradi to i ovo i ne e veke interesna ..........
e pa dobro majku mu koj muskarac e ocuvan kako atleta i sve ova ona .....
i ima opravduvanje da ide po pomladi i poubavi.....????
Pomislil nekoj maz shto veli deka zenamu veke ne cini kako izgleda toj??
mlitavi muskuli , podbradok ,stomak kako truden rastur zadnica kako pleskavica???
se gleda toj na ogledalo??aa??
ili znae samo da komentira za drugi.......
i da posakuva nesto kaj drugite shto kaj nego samiot go nema....
ili.......misli ako ima alat vo gaki so toa reshil problem za da izbira shto saka??aa??

brrrrrrrrrrrrrrrr kako se nerviram лутина

moreeeeeeeeee nie zenite sme se uste pali-vali na ova pole.......
treba samo i samo maskite da patat za neverstvo od stranata na zenata...
pa da vidish kako ke se promeni svetot.....среќа  na arno !!!

Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 21:20
Originally posted by bibce bibce напиша:

како може да не  е никој повреден ????

зашто тој нема секс со таа шо ја одбрал
што се здебелила родила 2-3 деца и сеа е за у канта
он ветил нешто ...и пред себе и пред Господ дека ке биде со жената и во добро и во лошо.
секој што знае што е љубов и почит може да си го држи Ашим у гаки
никој не е имун на искушенија, ама се пребродуваат ако сакаш

morav ova da go pastiram i kopiram ne e moj post no mnogu mi se dopadna i zatoa Ve molam na vasi komentari za temata?????

Секој треба да води грижа за своето здравје и за изгледот првенствено ради себе и секако да се биде привлечен и пожелен за партнерот.
Ја читав Топ Секси со нејзините површни коментари и можам само да кажам за сите што размислуваат како нејзе немаат појма што значи да се биде со некого во добро и лошо, во мизерија и во имање, кога си убав „слаб„  и млад и грд, болен и стар.
Тажно е ако некој мисли дека животот ќе биде секогаш милостив и дека засекогаш ќе биде секси, убав, потентен.
Физичкиот изглед е многу релативна работа. Што на пр се закачи некој рак на дојка, рак на матка па одстранат репродуктивните органи, па градите?
Што таа жена за фрлање е одма? Не изгледа убаво без гради? Се здебелила може имала хормонален дизбаланс, може раѓала, може е гојазна по природа. Што мажот треба да ја отфрли како последно ѓубре? Таа не е човек?
Што ако имаш некоја сообраќајка останеш недај боже инвалид? А?
Тежината може да се среди, не зборам дека човек треба да се запушта....ама да се има Нула толеранција и да му се суди на човек зашто поминува низ одредени состојби, ситуации, или па период на слабости, зашто нас тоа не ни се свиѓа. Сите старееме и одиме натаму, не се подмладуваме.
За тие што мислат дека треба да бидат привилегирани зашто се убави и слаби, немој да ги снајде нешто што засекогаш ќе им го промени животот па да се најдат од другата страна да видат како е.
Ова важи и за мажите и за жените.

Изменето од GlenKlouz - 24.Септември.2009 во 21:24
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 21:14
Originally posted by renatax renatax напиша:

[QUOTE=zbunet]Samo zena moze da izneveri. Masko neverstvo ne se racuna. [/QUOTE

Nekoe novo pravilo ova?збунетост

Izgleda......zosto koga zena izneveruva vikaat deka e orospija......a koga masko izneveruva, deka e mangup задоволство
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 21:02
[QUOTE=zbunet]Samo zena moze da izneveri. Masko neverstvo ne se racuna. [/QUOTE

Nekoe novo pravilo ova?збунетост
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 14:44
Samo zena moze da izneveri. Masko neverstvo ne se racuna.
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 14:40
кога барам секс...сакам партнерот да е одаден во сексот со мене, а не да се расконцентрира со некоj страничен фон...трепкање
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 12:14
...................ova se odnesuva na analiticar....................izvini ama nisto ne te razbrav....koj treba da se prevospita..........zenata sto ja vara maz i ...............ili mazot treba da se prevospita  sto si ja izneveruva  zenata???????изненадување  i koj e povreden..............mazot sto ja izneveril?????ili zenata sto e izneverena................... eeeeee bog da cuva??????
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 20:06
Originally posted by TafTabiT TafTabiT напиша:

edno pod prasanje

dali masturbiranjeto e neverstvo ???
zavisi na kogo mislish koga go pravish toa!намигнување
always look on the bright side of the life!
Кон врв
analiticar Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2008
Поени: 69
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај analiticar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 17:22

како може да не  е никој повреден ????

зашто тој нема секс со таа шо ја одбрал

што се здебелила родила 2-3 деца и сеа е за у канта

он ветил нешто ...и пред себе и пред Господ дека ке биде со жената и во добро и во лошо.

секој што знае што е љубов и почит може да си го држи Ашим у гаки

никој не е имун на искушенија, ама се пребродуваат ако сакаш

morav ova da go pastiram i kopiram ne e moj post no mnogu mi se dopadna i zatoa Ve molam na vasi komentari za temata?????

PRASAJNE E ZOSTO NE E SO NEA

PA KOJ GO ZNAE ZENSKIOT MENTALITET MOZDA KE SI PRETPOSTAVI NEKAKOV   ODGOVOR
    .............................
DEVOJKITE KOI SE ZADOVOLENI OD SVOITE PARTNERI SE OPUSTAAT I SE TERAAT* KAKO KUCKI SO KOGO KE STASAAT NEKOI MAZI TOA GO PODNESUVAAT I POVTORNO SE SO NIV IAKO SE TAKVI

NO NEKOI TOA NEMOZAT DA GO PODNESAT I GO PRAVAT TOA STO GO PRAVAT NE GI FERMAAT NI ZA DZUBRE

ZS PRIRODATA NA ZENATA E KOLKU STO ZIVEE VO POSVRSENA SREDINA   TOLKU PRIRODNIOT NAGON ZA RAZMNOZUVAJNE I E POGOLEM I TAA MISLI SAMO NA SEKS

PA KAKO EDNAS KE MOZAT DA SE KONTROLIRAAT ZENITE A DA NE SE NI TEPANI NI KARANI

ODGOVOROT E VO NIV DA SE PREVOSPITAAT

ILI TREBA MNOGU VREME DA SE SLUCI TOA ILI TOA E NEVOZMOZNO

SO POCIT
    DEJAN
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 17:12
што има да се кажува - или кастрирај го или јамка околу вратот стај му. или заб за заб - око за око.ај,толку е едноставно тоа...
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
TafTabiT Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2008
Поени: 224
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај TafTabiT Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 16:36

edno pod prasanje dali masturbiranjeto e neverstvo ???

e pa ako go pravis toa sam.............togas ne e?????a ako toa ti go pravi nekoja druga??????mislam deka e neverstvo???????голема%20насмевка

jasno e deka ako ti go pravi nekoja druga e neverstvo , muabetot mi bese samozadovoluvanje
sum slusnal dosta muabeti deka i toa go svakjaat kako neverstvo
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 16:16

edno pod prasanje

e pa ako go pravis toa sam.............togas ne e?????a ako toa ti go pravi nekoja druga??????mislam deka e neverstvo???????голема%20насмевка
Кон врв
TafTabiT Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2008
Поени: 224
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај TafTabiT Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 16:10
edno pod prasanje

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 6>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.