|
Треба ли народот да ги подржи стечајците? |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | ||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nikoj od niv ne bara nesto za sto ne e siguren deka zakonski mu pripadja i nesto za sto ne vlozil trud ..... eden moj prijatel veli " nije mi krivo sto ti imas , krivo mi je sto nemam ja " .... ne velam jas deka tie ludje baraat tudjo ... baraat toa sto e nivno a nikoj nema nitu pak imal " sluh " za tie nivni maki i baranja ..... ne veruvam deka bilo koj od niv , za vreme na referendumot za osamostojuvanje glasal za ova sto sega mu se slucuva .... nieden
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zosto se zestis toklu??? Zosto da ne komentiras, nemas odgovori na moite prasanja li??? |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Citaj go prviot moj post, i odgovorete mi, a ne ovaka pausalno i nadvor od kontekst!!!
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не нема повеќе да коментирам на оваа тема ...ме лути кога некој си го прикажува вистинското лице на макат на други луѓе...има премногу паметни кои никогаш не биле во кожата на стечајците а коментираат и даваат совети....а тоа ме лути...и не см измешал никакви баби и жаби знаеш ти убаво што сакав да кажам... |
||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i povece od ocigledno e deka nekoj po kratka postapka bi go resil problemot so stecajcite .... bi gi ispratil na robija ... kako vi se molam , smeat ludjeto da baraat nesto sto vece e raskrcmeno i si lezi sigurno vo cvrsti valuti po razni belosvetski banki ....
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
stanuva interesno
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I sto kaza sega??? Pomesa zabi i babi Te molam, resetiraj se pa repliciraj
|
||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од moira - 08.Февруари.2008 во 18:28 |
||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kako moze da si dozvolis nekoj da te manipulira 17 godini??? Malku ti bilo sto site onie za koj si rabotel i pridonesuval te zgazile pa si cekal i vremeto da te zgazi?! Sto si pravel 17 godini, toa me interesira???
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ednostavno kazno , bil izmanipuliran i doveden vo ovaa sostojba vo koja se naodja sega ? .... kako ce si pomogne samiot sebesi ? .... ce zema krediti za mali pretpriemaci pa ce otvora " biznisi " ili sto ?
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a sto ako ne mu se ostava prostor za da si najprvin pomogne samiot sebesi pa potoa da bara pomos od drug? .... sto vo toj slucaj ?
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Toa stecajcite treba da si gi prasaat onie koi sto se pazarea so nivnite glasovi, nemam jas sto da prasuvam vo nivno ime! Napomenav veke ednas deka za da mu pomognes na nekogo TOJ TREBA PRVIN SAMIOT DA SI POMOGNE SEBE, a potoa pomos da bara od drug!!!
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na sveti nikad a mozda ni tad ..... a toa kaj bea stecajcite izminative godini , toa ce gi prasate sindikalnite lideri koi so glasovite na stecajcite se pazarea so razni politicki partii pred sekoi izbori ... kade se tie barabi ?
|
||
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |