|
Стихови кои посебно ви се допаѓаат |
Внеси реплика | страница <12345 19> |
Автор | |
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kad pomislim na te
stara ljubavi zao mi je sto smo bili samo dobri drugovi......... |
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja sam mislio da si devojka za dva minuta
kojoj samo srce luta i dalje od sebe ne vidi nisam slutio uz osmjeh pomalo ljuta a vec si na pola puta da srce mi osvojis i da me zavolis Vlado Georgiev |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kada zena zavoli, svu ljubav kad ti da
tvoj je cijeli svijet i nebo granica al' ne zaboravi da joj kazes svaki dan da je volis |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
SVOJA
Сениор Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Umorno e ova nebo nokva sto me gleda
Site zvezdi gasat samo edna ne Vo nea se site vistini i nasi tajni Edna vistina e od mene druga vistina pak od tebe Sega umorno ti velam odi i ne vrakaj se No ne zaboravaj deka Samo za tebe jas peev samo za tebe se smeev I koga goltav topli solzi od ovaa dusa sto gorko boli Gi gledav jasno site boi no so niv kradev sliki moi Lazejki se sebe si jas postoev Tesko mi e da gi gledam nekoj lica tugi Tesko mi e da te slusam a glasot ne e tvoj No najtesko od se e vremeto sto sliki nosi Vo koi deneska ne veruvam no sepak blisku jas gi cuvstvuvam Ke me pratat kako vecni senki za cel zivot moj potsetuvajki me deka Samo za tebe jas peev samo za tebe se smeev I koga goltav topli solzi od ovaa dusa sto gorko boli Gi gledav jasno site boi no so niv kradev sliki moi Lazejki se sebe si jas postoev |
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja plovim daleko
i sjecanjima rusim neki tudji dom A niko ne zna koliko sam voljela i kolika sam mora tuge popila u ovom vremenu bez nas A niko ne zna koliko je trajalo u ovom vremenu bez nas bez tebe |
|
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja nemam sta da sakrijem,
dusu mi nisu shvatile, ja necu samo safire, prate me, njene navike, a ja sam tu od ranije, rastao sam uz ratnike, mesto za najhrabrije, a pored mene ona. ............................................... Bila si Boziji dar, oduvek mogla si da, me dignes do neba, i spustis do dna, na kozi je trag, da sam zavoleo mlad, njene usne od leda, na meni su zar. Sve je bilo kao san, ona lepa, a ja mlad, (Al' od snova se ne zivi.) sve me podseca na nas, crne oci, Beograd, (A ona u meni zivi.) i probudi me iz sna, daj mi samo jednu laz, (Da ona me ozivi.) i poljubi me za kraj, ove noci kao tad, (To moram da prozivim.). |
|
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neopisivo - Nina Badric
Slucajno il' ne, ti si znao sve gdje mi je tuga sto me raduje Lako si otkrio svaku tajnu srca mog Meni se cinilo da bolje ne moze, da takvu ljubav nikad prije niko nije imao al' ne da Bog na svog REF. Tu, na mom ramenu si spavao meni se na ljubav zakleo, pa me lagao neopisivo Ja, tako glupa, slaba, naivna kao luda sam te branila sebe slomila neoprostivo Slucajno il' ne, promjenila sam se Sramim se sebe sto sam bila dok sam tebe voljela, al' sam to preboljela... da znas Meni se cinilo da bolje ne moze, da takvu ljubav nikad prije niko nije imao al' ne da Bog na svog REF. Tu, na mom ramenu si spavao... Neke ljubavi nikad se ne prebole netko pamtice sve, a netko plakat ce REF. Tu, na mom ramenu si spavao... |
|
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so tebe pod eden cador da se stisnam
da sum sreken iako na pola kisnam
|
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kad ti jednom srce slome,
nevjerujes nikome....... |
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...gazio bi' hladan kamen
i po trnju zivi plamen samo dahom da te dotaknem... |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
si legna ti gan gam
|
|
vivi
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оп, оп, оп, опа гангам стајл...
ヾ(⌐■_■)ノ♪
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako opet odlaziš od mene kao uvijek
idi ne okreći se ovaj put zauvijek, jer ti nisi više ti a ja ne mogu da te NE VOLIM sada opet odlaziš a boli me toliko znaš da bio si mi sve a ja tebi niko zauvek me ostavljaš a ni u oči da me pogledaš... |
|
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Po drum odam, majce, po drum setam.
Po drum odam, majce, po drum setam. Aman, aman, drum pernica, majce, drum postela, drum pernica, majce, drum postela. |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Внеси реплика | страница <12345 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |