IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Како да се смирам со...!?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како да се смирам со...!?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 8>
Автор
Порака Обратен редослед
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 19:55
jorganot ce gi smiri rabotiteсмеење
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 19:52
ама да не  ја пребие друже голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 19:50
скар скар, догодина скар
ако се смириме, пак ќе се скараме.

Ко се бије, тај се воли..нананана нааана

намигнување
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 19:45
лелееее се испотепаа овде...алооооголема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Goddes of Chaos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Април.2007
Локација: Ecuador
Поени: 337
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goddes of Chaos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 19:35
А совет од мене е би можел да и ја кажеш вистината, дека премногу ја сакаш и чувствуваш страв да не ја изгубиш а и несигурен си во неа тоа ќе и го кажеш бидејќи не знаеш дали е сериозна со тебе и дали те сака, ќе и објасниш дека ова било само тест да се увериш во нејзините искрени намери што таа ги има према тебе и во нејзината љубов...НО!!! дека не си го извел тоа баш најубаво зошто како потврда за нејзината љубов си сметал дека е доволно да ја направиш љубоморна но!!! наместо љубомора кај неа твојата постапка предизвикала одбивност и рушење на довербата што таа ја имала према тебе...па на крајот ќе и се извиниш и ќе и кажеш дека не сакаш да ја изгубиш ако може да ти ја прости оваа детска сплеткасреќа
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 19:27
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

NE E BE TAKA, AJDE TUKA SKARANA-SMIRENA
PA VIE SO STE EDNI LOSI!
AMI JA SAKA COVEKOT, NELI VI KAZA

PA AKO JA SAKA KAKO MOZEL TAKA DA I NAPRAVI?
Кон врв
Goddes of Chaos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Април.2007
Локација: Ecuador
Поени: 337
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goddes of Chaos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 19:26

Ццц... е деца деца, играјте убаво немојте од играчки плачки да правитеплазење...ова ме потсети на основно кога им пишував писменца на симпатиите па нешто правев сплетки и што е најважно се потресував у врска со тоа..после ми беше смешно и срам..црвенеење што сум си игралагазење%20од%20смеење

Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 19:19
NE E BE TAKA, AJDE TUKA SKARANA-SMIRENA
PA VIE SO STE EDNI LOSI!
AMI JA SAKA COVEKOT, NELI VI KAZA
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 19:15
Originally posted by Kali Kali напиша:

Какво бе Гучи!
голема%20насмевка
Па шамар ќе му мавнам ако само помисли такво нешто, после оваа заебанција. Ем не ме сака, ем ќе ме купува.

taka eголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 18:39
Какво бе Гучи!
голема%20насмевка
Па шамар ќе му мавнам ако само помисли такво нешто, после оваа заебанција. Ем не ме сака, ем ќе ме купува.

Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 18:15
Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

sega samo ke go spasi edno odenje vo swarovski .........ako ne i edno kaj gucci mucci

TAKA EEEE!!!! SE SOGLASUVAM
I + EDNA ZALNA FACAтага, PA I KE KLEKNAS NA KOLENA AKO TREBA, A AKO PADNE I NEKOJ SAMAR, AKO - NEMOJ DA TI TEKNALO DA I VRATIS, PA DA JA OPLESKAS USTE POVEKJE RABOTATA. PA: iZVINI, IZVINI, CUCI-MUCI, I AJ BELKIM E OD MAJKA RODENA... KE TI DRZIME PALCI
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 18:01
Originally posted by legijate legijate напиша:

Zdravo na site..28.01.2008 (23:23)
Imam eden problem,koj e mnogu prisuten kaj mojte vrsnici...TOA E LJUBOVTA...Odam so edna prekrasna devojka od Gostivar,premnogu ja sakam,ama nikako ne mozam da veruvam vo nea,se mislam deka me vara..ili deka pravi nesto sto ne bi mi se dopadnalo...Denes napraviv nova glupost...So nejzinata drugarka se dogovorivme da ja povredime,za jas da svatam dali taa me saka....NAPRAVIVME VAKA...POCNAVME DA I PISUVAME SMS DEKA SME SPIELE ZAEDNO U STAN,I DEKA JAS JA VARAM...a nikogas ne bi ja povredil....premnogu ja sakam...ama sea svativ za greskata...i za moznite posledici...NASKORO MI SE BLIZI RODENDEN (13.O2)...IMAV TOLKU PLANOVI ZA MOJOT RODENDEN...NO KAKO STO GLEDAM NISTO NEMA DA MI SE ISPOLNI...VE MOLAM ZA POMOS...ZA NEKOJ DOBAR SOVET....
e i ova go cuv ovde..ne znam kako zemjava uste ne drzi молитва
Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 16:58
Originally posted by legijate legijate напиша:

Zdravo na site..28.01.2008 (23:23)
Imam eden problem,koj e mnogu prisuten kaj mojte vrsnici...TOA E LJUBOVTA...Odam so edna prekrasna devojka od Gostivar,premnogu ja sakam,ama nikako ne mozam da veruvam vo nea,se mislam deka me vara..ili deka pravi nesto sto ne bi mi se dopadnalo...Denes napraviv nova glupost...So nejzinata drugarka se dogovorivme da ja povredime,za jas da svatam dali taa me saka....NAPRAVIVME VAKA...POCNAVME DA I PISUVAME SMS DEKA SME SPIELE ZAEDNO U STAN,I DEKA JAS JA VARAM...a nikogas ne bi ja povredil....premnogu ja sakam...ama sea svativ za greskata...i za moznite posledici...NASKORO MI SE BLIZI RODENDEN (13.O2)...IMAV TOLKU PLANOVI ZA MOJOT RODENDEN...NO KAKO STO GLEDAM NISTO NEMA DA MI SE ISPOLNI...VE MOLAM ZA POMOS...ZA NEKOJ DOBAR SOVET....
газење%20од%20смеење...каков идиот...плазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2008 во 20:00
Да бидеме искрени- тој може само да објасни, и ништо повеќе. Ништо не треба и не може да очекува.
Ама ај претпоставувам дека е -18, па ќе отпишеме на тинејџерски глупостисреќа

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 8>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.