|
Кога некој друг ќе ти го зазаме местото |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za ova eve ti...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ништо страшно...... и моите се разведени повеќе од 10год,....
јас сум со мајка ми,..... и имам полусестра и очув а татко ми си има втора жена и уште едно дете,..... па што ?? не дозволувам тоа да влијае толку на мене,..... сите кога ме запознаваат мислат дека мене се ми е розово во животот,...( што очигледно не ми е ).... ама едноставно не се преоптоварувам со тоа,..... и тие се луѓе и имаат право на свој живот и на среќа,..... и знаеш,... не можат секогаш децата да бидет први во се...... мене многу убаво ми ги објаснија работите,.... дека јас сум нивно дете,....и дека тие се секогаш тука за мене,... дека секогаш ќе ја имам нивната поддршка,...... и мислам дека секој родител така мисли за своетот дете...... |
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo gledaj toa cuvstvo na napustenost od tatkoto da ne ti vlijae na odnosot so momcinjata, i da ne te napravi nesposobna da se vlozis vo vrska.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So vreme...ke premines preku toa t.e. koga ke formiras svoe semejstvo i ke go zavzemes vistinskoto mesto. Pogovorkata - daleku od oci, daleku od srce surovo deluva no...
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE ZNAM DALI NA NEKOJ OD VAS DOSEGA OVA MU SE SLUCILO,AMA MENE MI SE SLUCUVA I BARAM MISLENJE OD LUGJE KOI POMINALE NIZ SETO OVA... MOITE SE RAZVEDENI EVE SKORO 14 GOD....I MOJOT TATKO PRED NEKOJA GODINA SI OSNOVA SVOE SEMEJSTVO......IMAM POLUSESTRA KOJA CUVSTVUVAM DEKA NEKAKO KAKO DA GO ZAZELA MOETO MESTO,KAKO SE DA SE VRTI OKOLU NEA I KAKO TATKO MI POVEKE POCNUVA DA JA SAKA OD MENE IAKO MI VELI DEKA NE E TAKA.........NE ZNAM STO DA PRAVAM.....SE CUVSTVUVAM NEKAKO NIKAKO......AMA BAS NIKAKO...
NE ZNAM KAKO DA PREMINAM PREKU TOA......
AKO TOA MU SE IMA SLUCENO NA NEKOJ OD VAS,NEKA MI DADE SOVET.....
PLEASE Изменето од seka - 23.Декември.2008 во 07:43 |
|
Sunce hvala ti sto si isashlo za mene,sunce OBECAJEM MISLI SU MI POZITIVNE!
|
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |