![]() |
|
Секс со мажена жена |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 19> |
Автор | |
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Те разбрав и првиот пат
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
не реков да ја убиваш и да броиш емиуе нешо си збунето денес |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() тоа е жена ,не е мачка да живее 9 живота колку и добро да е исексана
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
i emile
ne zaboravi da proveris do kade e odmotan iskoristeniot preservativ ![]() Изменето од anakin - 21.Јули.2010 во 13:25 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
to ti mislis deka zivee eden zivot koga kje najdes tugji patiki pod krevetot kje sfatis kolku zivoti zivee i kolku e visok tipov ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Токму така
![]() ![]() Дали е мојата или не нема везе.Битно е да биде задоволна.Сепак еден живот живее
![]() |
|
![]() |
|
obache emiu e principieuen
![]() Изменето од anakin - 21.Јули.2010 во 13:14 |
|
|
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
AaAaaa ti zenet si be momce?
![]() btw ni jas ne konkretiziram samo go komentiram tvojot post ![]() |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
Јас не конкретизирам дали е мојата или туѓа.Зборувам по принцип.Добриоф фудбалер треба да игра силно и во одбрана и во напад.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
bi gi iskoristil istite epiteti ako e ne daj boze tvojata zenicka? ![]() Eden moj prijatel vika sto tugi,ednas mojata sum vo veciti zijan ![]() |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
ccc i takva li tema ima, ne sum primetila ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
A sto da kazeme nie za temata "dali bi si go istetovirale imeto na deckoto" ????!!!
[:-&] P.S. ova - [:-&] -- e ikonceto bljak, nesto ne mi go "fakja"... Изменето од Marko Polo 1 - 20.Јули.2010 во 20:57 |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Iskreno da kazam temava mi e malku smesna
![]() mazena zena- ![]() aj da bese so zenet maz ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Зошто волку си се намачил да ми раскажуваш што е сексот?
Јас не говорев за љубовта и сексот како посебна тема , ниту што ги привлекува луѓето туку конкретно и првично постирав за секс со МАЖЕНА жена, аман Мажена, и што мислам за такви вонбрачни активности од морален аспект. Значи да заокружам- секс со мажена жена а не било која.
На сите им е интересно и привлечно кога се работи за нечива туѓа жена ама чисто сумњам дека би сакале својата жена да ја замислат во таква улога.
офтопик-Немој ни да си мислите и дека жените ги сакаат сите мажи со кои имаат секс, со некои тоа се прави од чисто задоволство, не се сите материјал за врска или брак. Изменето од Glenn - 20.Јули.2010 во 20:26 |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |