|
Кабелски оператори? |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | |
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
snemuva tv na sekoj saat po 5-10 min
i toa ne vo 3-4 nokeska tuku preku den ke ja zgolemime pretplatata na 450 posto imate poveke kanali a tie kanali ne gi gleda ni baba mi . od site 60-70 kanali se gledaat samo 10 preku sila i za sto jas plakam kablovska **************************************************** se javuvas da prijavis defekt i ti vikaat od tamu: nasiot tim e na intervencija stom ke zavrsat tamu vednas ke dojdat i da vi kazam mnogu se ekspeditivni za 1 -2 dena doagaat pa jas za toa vreme sam ke go otklonam defektot ili sam ke se napravi koja e opcijata da gi otkacam kako mozam preku internet da gledam TV (i da ne bidat samo 5 kanali kako na ZULU) jas seriozno razmisluvam za da go prekinam dogovorot koja e organizacijata za zastita na potrosuvacite kade e taa sega plakam 500 den za polovicna programa posto imaat prekini na sekoj saat |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само за фалење се... та и тие та и тие... |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima za secij vkus, a za tie sto gledaat sapunici...mmmmmmm...vo sekoe vreme na sekoj kanal
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro e znaci ne sum bila edinsvena..a vie od Kejbltel ne se falete.. ahahaaha
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i kaj mene eden mesec e katastrofa nevidena
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пст ма... ние сме на Кејблтел |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i ja sum vo centar ama vo shtip nema vrska vo koj del si,sekade se sluchuva vo posledniov mesec
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a, kaj ste vie ,..pa shto nema te,..kaj mene nemashe dve tri minuti ,.i tolku,...i toa,...mnogu,..mnogu retko,..vo centar!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Veruvajte mi i mene mi ide da se otarasam od niv i toa sto pobrzo..denes ko za inaet nemase ni tv ni net i toa poveke pati..ke snema..ke dojde..ke snema..itn...aj da e ednas u mesecot ali sekoj den..nema smisla..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да ели затоа ги откачив............
кога немав нет,или забораваа да ми пуштат,или некој друг ќе ми го потроши за 3-4 дена,или имаат проблем на моја страна.. па и кога ќе им се јавев на крај ми викаа ...незнаеме што е ...... уф фала богу што не бев од бесплатните прилкучоци па имав шанса одма да прекинам договор |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tochno bashka mi snemuva net premnogu chesto vo psoledno vreme! |
|
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moram da se pozalam..ovie Telekabel znaci stvarno se krajni neprofesionalci spored mene..aman vise..sekoj 2 den mora da im se zezne nesto,da nema tv i internet..koga ke zavrne malce dozd odma problemi se desavaat..vcera na sred rakomet nemase tv,covek da poludi..internetot demek go zabrzaa nema vrska..kaj eden ke pustat kaj drug ke skratat..krajno neprofesionalno..a programite no comment veke navedov pogore..dzabe da im se zalis..oni sekad se u pravo..
|
|
|
|
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe spored mene im fali..pola programi mi se za dzabe ni ednas ne sum gi gledala,za dzabe stojat,so ne se potrudat malce pokvalitetna programa da ponudat..a pokraj toa po 100 pati na den ili aj eve da ne preteruvam,3-4 pati nedelno nema kablovska i internet..losoooo
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |