![]() |
|
Тајна врска |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Автор | ||
mimi-1 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
imam tajna vrska so eden ozenet i cool e
|
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
Dostoinstvoti i godinite ne mi dozvolu vaat da ti kazamnekoi raboti. Premlada si . Ne gledaj slepo. Ak osakash pojasnuvanja samo na l.p. chisto roditelski. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|
..........nema poenta................ vo tajna vrska????????na naski ako sakas demek svalerka da mu bides na nekogo????i da se kries????e toa e..............
|
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
Што да не. Али да тоа беше што е можно пократка.
|
||
|
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
ne znam sto e poentata vo toa tajna vrska?
zreli licnosti toa sigurno ne go praktikuvaat.
ne sum imala tajna vrska do sega...ni ke imam nekogas
pak ke kazam ne sfakam sto e poentata?????????????
|
||
![]() |
||
makgurrl ![]() Нов член ![]() Регистриран: 23.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 12 |
|
Tajna vrska e interesna od pocetako, ama pazi da ne se zaljubis, togas ke bidi teskoto !! Taka mene mi se sluci i uste trgam maki, a toa se sluci pred 3 godini.
|
||
![]() |
||
|
Eeeee, kakva je dobra tvoja kad je na mojega ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|
SVE E DO COVEKOT....KOJ KAKO KE SI GO SVATI ZIVOTOT...........AKO ZA NEKOGO TAJNATA VRSKA E UZIVANJE I MERAK............JAS NEMAM NISTO PROTIV..........SAMO MERACI NEKA SI PRAVAT..............
|
||
![]() |
||
|
LELEEEEEEEEEE SENSEI........ CELI PESNICKI TUKA NI ISPOPISUVA........... AKO AKO MI SE DOPAGA TVOJOT ODGOVOR........
|
||
![]() |
||
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
|
koj sto poseal toa ke znee
kako si poslal taka ke si legnes sto si nadrobil toa ke srkas ![]() |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...bogami koj mnogu mu ja misli, propast... ![]() |
||
![]() |
||
brigitte ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 133 |
|
"tajna vrska" e nesto najslatko shto sum probala vo mojot zivot, uzivanje vo sekoj mig, merak... ama koj znae da uziva vo zivotot, koj mnogu se zamara nisto rabota
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
nema ovde incognito................ovde sve e na megdan(sto bi se reklo) na videlina............znaci tajni nema.......taka
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |