![]() |
|
Преку леб погача |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | ||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
А ако таа корка леб се твоите најблиски, семејството што си го издигал цел живот, кариерата што си ја градел... Кој вели дека таа примамлива можност ќе дојде кога си млад и независен? Што ако има нешто што сепак те врзува? |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
mozesk ![]() Група ![]() Регистриран: 21.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 38 |
|
A ako toa sto go imas e minimalno i ne odgovara na tvojata ambicija da imas mnogu poveke, zarem ne bi se polakomila po pogacata? |
||
![]() |
||
devojka21 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 184 |
|
Тоа е само поради човековата алчност и никогаш незадоволност од тоа колку и да има а јас лично не сум баш сигурна дека такво нешто би направила зошто тука постои ризикот да се изгуби и тоа што го имам
|
||
Life is beautiful
|
||
![]() |
||
mozesk ![]() Група ![]() Регистриран: 21.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 38 |
|
More,ajde, golemo cudo ako ja zaguvis korkata leb! Misli na toa sto mozes da go dobies so rizikot. Koj ne rizikuva ne dobiva. Nisto nepagja od golo nebo.
|
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
niedna prilika za koja vredi da se rizikuva ne bi ja propustila........ne se plasam od novi raboti i ne se plasam da go izgubam ona sto mislam deka go imam |
||
![]() |
||
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
|
Зависи од моментот во кој се наоѓаме, како ќе го процениме за нас, и како ќе ги видиме лебот и погачата.
Не сум згрешила кога сум тргнала по погачата и ми станала и цела фурна погачи дури, а не сум згрешила и кога сум проценила дека лебот ми е повкусен од погачата. |
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
Е тоа е веќе бинго од прва рака... Среќни се тие на кои што им успева... (друго ти реплицирав - се однесува на ризик и сигурност, а не на страв и храброст. Да ризикуваш, со можност да изгубиш, или да останеш таму кадешто си и да тераш по старо, ама сигурно) |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Зошто напразно, може и од прва да ја добие погачата
![]() но ако не ја добие а е храбар, зошто да не се продолжи да ја бара?
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
|
ne sum licnost sto rizikuva, jas kako krojacite 5 pati meram pa posle secam.
|
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
ПОД УСЛОВ АКО ЗА СЕТО ТОА ВРЕМЕ , ДОДЕКА ПОСЕГНУВА НАПРАЗНО ПО ПОГАЧАТА НЕ УМРЕ ОД ГЛАД.
|
||
|
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Зависи колку е таа погача вредна да се ризикува за неа,
и зависи дали ќе имаме доволно храброст да се бориме за неа.
Плашливиот е тој што ќе се повика на проверената “Подобро врапче во рака...„
Храбриот пак ќе оди напред, по погачата, ќе ризикува, но нема да ренѕа ако не успее...туку ќе се обидува повторно...и повторно ако треба...се додека не дојде до погачата.
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
|
тАКА ВЕЌЕ МОЖЕ.
|
||
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
ИЛИ, ВО ПОЛЕСЕН СЛУЧАЈ, ДА СИ ГО РАСИПЕШ ВАРЕЊЕТО
|
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |