![]() |
|
Што би направиле кога би го вратиле времето |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 25> |
Автор | |
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bi si tregnala po patot napred bez da si gi povtoram greskite
Изменето од Wonderful_Life - 03.Мај.2009 во 19:40 |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
Klapsomun ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
mnogu raboti bi smenil. Prvo ne bi dozvolil da padnam tolku nisko da se ponizam tolku samiot sebe i na kraj pak da ispadnam budala ali toa e prikaznata na zivotot
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Да го вратам барем малку,сигурно нема да се излажам да поминам денеска со тие бузли
![]() ![]() |
|
![]() |
|
chuchuliga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Не, мислам дека не би направила ништо...се што се случува е последица на она што било и тие одлуки или чекори кои сум ги превземала порано..тогаш така сум мислела и сум верувала, и од овој аспект сега, ја почитувам Чучулига тогаш
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Koga bi se vratil malce uste ponazad bi go nateral pradedo mi da upotrebi nekoi finti od Rotsild, a ja ke bev plav i ke mi se podsmevaa dodeka pravam skapi gluposti
|
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Se bi napravila samo da ne bide vaka
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
не знам... а и не можам.
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
би го направила истото, само не би била изненадена од резултатот
|
|
![]() |
|
Bi ja spasila najsakanata licnost od maki
|
|
|
|
![]() |
|
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Bi go premestil tocakot vo sporata lenta
bi go prepravil zapisnikot i bi go pretepal doktorot pred da se opie |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Ex da mozam da go vratam vremetooo,
ex da mozam da te vratam so negooo togas se bi bilo znaj sovrsenooo jas i tiiii zaedno ![]() ![]() ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
bi go samarela sekoj den
![]() |
|
![]() |
|
bla bla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 421 |
Би била повнимателна со некои луѓе
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |