![]() |
|
Кој ви е омилен спот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 8> |
Автор | |
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() за Димче до Димче ![]() http://www.youtube.com/watch?v=F4fPv450OYM |
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
pozz do tebe orkawhale pozz do dimce
![]() |
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
zavisi vo kakvo raspolozenie i so kakvo drustvo sum samo da ne e turbo folk
![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
http://www.youtube.com/watch?v=Mw0YS6ye3ec&feature=related
Bon Jovi-miracle |
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
http://www.youtube.com/watch?v=IisX9N6-dBc
Michael Jackson-Black or White ![]() |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Prljavo Kazaliste - Na badnje vece, HIM - Join me in death i Evanescence - LITHIUM
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rebeka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јуни.2005 Локација: Austria Статус: Офлајн Поени: 347 |
od sha-ila-ta mi radi
|
|
mnjkl |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Изменето од anastea - 27.Ноември.2008 во 00:18 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
poluden ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јуни.2008 Локација: Yugoslavia Статус: Офлајн Поени: 172 |
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
KariZma
По мене - наj добриот бугарски спот. Темава е насилието во семеijството. Изменето од pagane - 16.Ноември.2008 во 12:04 |
|
![]() |
|
Pentakostalec ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Daddy Yankee
|
|
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Prljavo Kazaliste-Ako Trazis NekogaИзменето од anastea - 27.Ноември.2008 во 00:17 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |