|
Каква козметика користите во моментот |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | |
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
momentalno koristam od avon proizvodi clearskin
|
|
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немам некои позитивни искуства со Гарниерот морам да кажам. Нивеа е мојот бренд за кожа, 1000 пати до сега се покажала најдобра за мене и користам крема на лице, за раце, гелови за туширање, марамици козметички, тоници, крема за очи(оваа посебно си ја сакам.
Имам една супер маска за лице од глина од OLaY. Исто така сум многу задоволна од марамици за чистење лице Simple, ќе продолжам да ги купувам. Порано имам тестирано Биотерм производи многу краток период поради високата цена и навистина се ама прекрасни. Декоративна козметика купувам најразлични марки, но сепак ги прескокнувам рафтовите на Lancome, Dior, Clynol зошто сепак мислам дека се скапи а се уште можам да си дозволам да упувам квалитет и квантитет отколку само врвен квалитет. |
|
RUKICA
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KORISTAM SKORO SE OD LANCOME....ZAKON SE
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од декоративнаат козметика во последно време многу сум задоволна со линијата на DEBORAH, сенките и кармините им се супер.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
ivi
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe i jas koristam edna od avon ama ne e toa sto sakam jas,ne mi gi zgusnuva tolku kako sto sakam jas A taa ne sum ja probala uste,se mislam da ne e ista kako drugava.
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas koristam edna na avon,up lifting se vika i mn mi se svigja kako mi gi pravi trepkite pogusti i poizdolzeni!
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
ivi
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga sme veke kaj kozmetikata pomagajte,sakam dobra maskara,nekoja sto ke mi gi napravi trepkite mnogu pogusti,ama takva tesko se naoga.Daj preporacajte mi nekoja dobra,ama pa i da ne e mnogu skapa
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BUBCHEN...bebeshko mleko za telo,krema za lice i vlazni maramici
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Leukoplacia,fala za sovetot......ke probam
Pozdrav4e |
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nivea,garnier
dekorativna:max faktor i art deko |
|
BarbB
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 149 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
млеко за тело гел за туширање шампон за коса - нивеа
шминка - max factor+maybeline (сенки, маскари, моливчиња...) parfem - dior(моментално) |
|
naum 1518118
Сениор GayLord f**ker Регистриран: 13.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 312 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
козметика од модната линија Haineken
|
|
leukoplacia
Група Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa draga moja i ne e bas mnogu kozmetika ako dobro primetuvas samo preparativna vo retki prigodi i ne vo leto drugoto e ona sto go vikaat bela kozmetika nega na lice i telo.E za parfemite toa ti e tocno za niv sum freak i mnogu me kostaat.
Za tebe za kombinirana koza kremi so minerali vichy,krema za lice od apoteka dr sheller od ananas, maski za cistenje lice od freemen |
|
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |