IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Уметност , култура и традиција
  Активни теми Активни теми RSS - Пријателство
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Пријателство

Внеси реплика Внеси реплика страница  <123
Автор
Порака Обратен редослед
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 01:30
Aaaaaaaa....ti nemash "metar Tolstoevski" na polica...газење%20од%20смеење

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 01:18
Jas zatoa si si gi cuvam vo PDF format ,  na site gi davam i ne gi baram nazad  . голема%20насмевка
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 01:16
Iako site knigi shto gi kupuvam gi potpishuvam
kako bi znaela deka se moi, nekoj bez sram si gi
chuva doma.I zatoa vishe na nikogo ne davamлутина

Изменето од mamma - 12.Декември.2007 во 11:55

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 00:47
Originally posted by butel2 butel2 напиша:

ne gi davam moite knigi od pricina sto koga sum davala , knigite mi se setale po razni prijateli na prijateli, pa ili nema da mi gi vrata ili ke mi gi vratat vo nekoja sostojba kako kniga od biblioteka.

istoтага
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 11:52
ne gi davam moite knigi od pricina sto koga sum davala , knigite mi se setale po razni prijateli na prijateli, pa ili nema da mi gi vrata ili ke mi gi vratat vo nekoja sostojba kako kniga od biblioteka.

Кон врв
smile* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај smile* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 02:39
A DA KAZEVTE KOLKU KNIGI STE PROCITELE-RAZMENILE PRIJATELSI MEGU SEBEголема%20насмевка

Изменето од mamma - 29.Март.2008 во 22:54
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <123
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.