IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Грешка во името
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Грешка во името

Внеси реплика Внеси реплика страница  <123
Автор
Порака Обратен редослед
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 01:31
реов јас...ти не ме сакаш мене...ти по цвеќиња се леташ....не%20слушам сигурно и бившата ти се викала ружа...кубење%20косасмеењесмеењесмеење
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 01:28
Ufff...ne znam bas da li bese vcera i dali bese temjanuska i dali bese ime ili bese cveke...збунетостзбунетостзбунетост...ustvari sto zborev...смеењесмеењесмеењесмеењесмеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 01:25
дрља вчера ме нарече темјанушка...тоа е име или цвеќе???
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 01:23
Ej braos za temavaаплауз Mene pred 4god. otprilika mi se desi takva gramaticka greskaсмеење Bev so edna devojka koja ja sretnav na odmor i za vreme na petingot mene mi tekna na edna devojka od doma koja stvarno mi se svigase i po greska go izgovoriv nejzinoto ime ох za sreka brzo se snaogam vo spontani situacii i prodolziv izmisluvajki edna prikazna deka demek tipkava nesto rekla i demek sakav i ona da go slusne toa navodno smesno nestoголема%20насмевка Bitno se izvlekov od blamух
Кон врв
smile* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај smile* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 01:18
TOKMU TAKA SAMO SO BISTAR UM SE POSTIGNUVA SE NE E SE VO GLAVATA
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 01:15
Originally posted by smile* smile* напиша:

NIKOGAS NEMA DA ZGRESITE AKO IMINJATA SE POKLOPUVAATсреќа

газење%20од%20смеење Наровучение: Барајте си девојка со исто име како предходната.
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
smile* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај smile* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 00:36
Originally posted by sensei sensei напиша:

Sto se slucuva koga ke ja narecete devojkata/deckoto so drugo ime? Ili vas ako vi go napravat toa? Moze da bide sosema naivna situacija, ne mora za vreme na sex, i pak da e zaebano. среќа Jovanke, ups izvini Trajanke,... среќа

NIKOGAS NEMA DA ZGRESITE AKO IMINJATA SE POKLOPUVAATсреќа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 00:33
многу често ми се случувало да ми дојде на јазик ама никогаш не сум утнала..и тоа не било ради некој друг бивши и не било додека сме имале секс...едноставно ете. не знам зашто...но фала Богу никад ен се заебав.
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 00:07
Sto se slucuva koga ke ja narecete devojkata/deckoto so drugo ime? Ili vas ako vi go napravat toa? Moze da bide sosema naivna situacija, ne mora za vreme na sex, i pak da e zaebano. среќа Jovanke, ups izvini Trajanke,... среќа
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <123
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,906 секунди.