|
Има ли корупција на универзитетите во МК |
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Автор | |
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dali pod korupcija spaga toa sto mora za 4-5000 da se kupi ucebnikot i toa licno od kaj profesorot za sto ne se dobiva nikakva potvrda deka si platil
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
срамота...
има ли корупција..??? како не бе....!!! А бе според бројот на факултетите... помножено со бројот на професорите.... => професори > студенти.... според тоа...професорите ќе им плаќаат на студентите... да дојдат да студираат... за да можат да земат плата... инаку...нема плата... не па корупција....???!!!! нема врска... Само Мито може.... плус и го знам чоекот... од драчево е.... Изменето од којсумјас - 14.Март.2009 во 03:28 |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кој вика дека нема треба да е стварно слеп
нормално дека треба некој да пријави, ама нормално е и дека на народот многу му е поважно да ја помине својата пречка и да ги прежали парите, одколку да се замара со некој по судови |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne da ima korupcija tuku preterizam e toa,licno sum bila koga profesor zemal pari,a nekoi si baraa i ona sto im e potrebno doma,na pr garnitura jadenje pienje na koj sto mu treba.Kako prosjaci bea rezil.........
|
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има, и тоа се повеќе и повеќе
|
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па нормално, кој бара (дава) денари? |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mito ne se bara,mito se dava...i toa mnogu.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
pmmladen
Сениор Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас кога студирав никој не ми побара мито.
Меѓутоа имаше случаеви, студенти кои во текот на годината трипати се појавиле на факултет, брзо на чуден начин-мистериозно да ги полагаат испитите иако апла се знаеше дека се тапа со знаење. Е овде имало нешто, ама немам докази. Инаку тие студенти кои ги купуваат испитите ги сметам за бедни копилиња исто така и нивните родители кои тоа го плаќаат ги сметам за безвредни како луѓе, бедни копилиња. И уште нешто, пред две години работев во Албанија и еднаш онака на зезање на еден од тамошните жители му реков да ми среди да купам една диплома од некој факултет во Албанија, човекот вака ми одговори: Овде не може да се купи диплома, ние за купување диплома одиме во Македонија, таму е лесно. Е ајде сега..........немало корупција?!?!??! |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema!,..ova e najchesnata zemja ,..na spisokot,...od pozadi !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Emce_25
Нов член Регистриран: 07.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zavrsiv vo Shtuloviot univerzitet i nikoigas nikoj ne mi pobaral ni denar za da me pusti od ispit a ne bi kazala deka nae i takvi,ali samiot student e toj sto mu pruzi pari za da go polozi ispitot jas barem taka znam
|
|
^italina
Сениор Регистриран: 11.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Завршив факултет и НИКОЈ не ми побара пари за испит. Но, тоа не значи дека на некој не му побарале. Може сум имала среќа да не налетам на таков! Завршив на Кирил и Методиј во Скопје.
|
|
A closed mouth catches no flies
|
|
BlgarskiTigar
Група Регистриран: 16.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 53 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Корупцията е навсякъде.И во Македония и България.
Korupcijata e nasekade. I vo Makedonija i vo Bugarija. (prevod za koj kje se casti edno kafe- dokaz za mito) Изменето од mamamd - 16.Февруари.2009 во 12:23 |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tajno..preku posrednik...a javno e koga uplakjash na smetka kako sponzor za knigata na profesorot...
|
|
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има ли некаде да НЕМА корупција?
|
|
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
|
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |