|
Разлика меѓу жена и љубовница |
Внеси реплика | страница <12345 46> |
Автор | |
outlook123
Сениор Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
разлика гледате само поради фиксовиот закон! и онаму каде ја нема!
|
|
едно е - не се две
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жена ми е поширока во колкови а оваа другата е поразвиена во градите....
Плус втората е пољубоморна од жената.... Јас онака, малку да ги опфатам и физичките разлики, вие ептен филозофски сте му ја опраиле.... |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прадедо ми беше, роден илјада осумстотини и некоја хаха
Не ни сакам да сум во друштво на (туѓи) мажи, доволно ми е што им ги знам приказните на тие околу мене, раскажани од женска страна Него, шала на страна.. Имате љубовници бе? Да видиме кој кажува од искуство. Еве јас и да сакам, не можам да имам
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ааааааа така, така, дедо ти не погледнал друга жена...не си машко и не си била во друштво на постари, да видиш какви што кажуваат за туѓи жени
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако мажот не ја љуби, кога тогаш ќе ја остави. Крива е жената што не знаела да си го задржи мажот..
Па добро бе, прадедо ми живееше 98 години, до последен ден не погледнал друга жена, а не во кревет да му се пикне.. Ах што лесни се маживе
|
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе некогаш и да е изграден и се некој брак обично и најчесто жена го растура...знаеш она, се појавува некоја помлада, по убава и по секси и на крај спермата во глава ќе удри и тоа е.
Имаше една фотка на интернет во врска со заветот додека смртта не не раздели и одма до неа смертта се појавува, а смртта е како што ја опишав погоре, млада, лична ептен и секси |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Токму така, но можеби човекот чекал додека не нашол љубовница и видел светло на крајот од тунелот. И потоа луѓето ќе велат дека љубовниците растураат бракови. Да, на прв поглед изгледа дека растураат, но поентата е дека тие од почетокот не биле изградени, туку постоеле само формално. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубов е тоа, не е панаѓур
Меси, ако не ја љуби постои развод де и крај на приказната.
|
|
|
outlook123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ах!, љубовта не е воопшто логика! паметна де!
не познава граници никакви, ете! |
|
едно е - не се две
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А што ако се работи за љубов? Мислам, ако мажот е оженет со жена која не ја љуби, но останува со неа поради одговорностите за создаденото семејство… и потоа ја наоѓа својата вистинска љубов? |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако не пробаш, нема да знаеш!
Која е разликата де! Љубовницата е секогаш попаметна, само глупава е работата што ја прави.. Глупава гледано од другата страна.. Ама зависи од која страна гледаме...
|
|
|
outlook123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само внимавај! - каде е глупавото, таму е и паметното
|
|
едно е - не се две
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе ја се слагам со Девојченцето дека да си љубовница на женет е глупава работа, посебно ако трае тоа временски долго.
|
|
|
outlook123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
реално де! особено ако е тешка интелектуалка!
|
|
едно е - не се две
|
|
Внеси реплика | страница <12345 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |