|
Што е за вас редовен секс? |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | ||
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..значи толку многу можеш да ме насмееш со коментариве.......па види вака...хммм...овајј..знаеш де... ....некогаш е стварно многу,а некогаш малку..тој поминува гоолема километража..ама со различна кола...иф ју ноу уат ај мин ...па вака пред крај ми е мака да барам повеќе кога знам дека нема да добијам...
инаку да не бидам надвор од темава.. размислив на темата гледано од секој аспект...мене лично доволно ми е 3 пати..а што е редовен секс...7 пати неделно |
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
moze, moze.. nekoj si go ceni premnogu, pa go stedi na kilometraza... jas za takvite im vikam, da si go konzerviraat... za stalno da im bide kako nov... ama ne razbiraat deka vreme brzo letiiiiiiiiiii....
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
гоcтин
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ееее....тоа да видиш....луѓево се кријат...не даваат...како тоа да е *потрошен* материјал
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Auuu mache, koj e toj tolku skrzav?
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
гоcтин
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
според мене не постои такво нешто..па не се мери тоа бре..2 пати, 3 пати...бла бла...
се знае тоа...кога ќе ти се присака..за некои доволно е еднаш за некои 3 пати на ден...за мене..да речеме 4 пати(не дека секо ден би ми штетело ) ...ама ашшш..немааа...станале скржави луѓево.. |
||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Spored pogolem broj na istrazuvanja, redoven sex e 3-4 pati vo nedelata, ne broejki gi povtoruvanjata...
Spored mene e 5-6 pati vo nedelata.... |
||
|
||
Tor
Сениор Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
3 pati na den posle jadenje, za uzinka oralen sex obavezno!
|
||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za kogo kako ... mene nikogas ne mi nametnuvaat vina .... i zatoa e redoven ...
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За тебе да, за партнерот...
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
затоа ми наметнуваат вина дека се е јас кога сакам а јас сакам мноогу ретко тоа не е редовен |
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
Jovan.74
Сениор Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
секој втор ден хх
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sex vo sekoj moment koga kje mi posaka dushata. Ili potochno kazjano sekojdneven sex.
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еднаш дури 14 години не сум имал секс...
не сум пипнал женско... и после напунив 15... и изгубив невиноста... |
||
fros
Група Регистриран: 26.Февруари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 63 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahaahahahaha:)
|
||
Do not play with the viper
|
||
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |