![]() |
|
Какви чувства во вас буди поимот СМРТ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 17> |
Автор | |
vanesa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...nishto chudno, osobeno za mashko ![]() |
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Lele iskren da bidam kaj mene golem strav
![]() |
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
![]() |
|
vanesa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
smrt????
jas od inat mozham i da ne umram ![]() |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Lele ne da ne eeeeeeeeeeeeee
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
sega i ovde e SEKOGAS podobro od vcera i utre..
![]() |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Ne znam kakva e smrtta... ama zivotov veke znam... barem sega i ovde.
![]() |
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
ko se boji vuka jos...
![]() se si znaeme ![]() |
|
|
![]() |
|
Znaci ubavo e tamu vo toa "i onaka nema nisto da znam vekje". Taka da smrtta ne me plasi voopsto veke izvesen period.
|
|
![]() |
|
ionaka nema da ZNAAM nisto veke....
![]() |
|
|
![]() |
|
Но еден ден ќе дојде и судниот ден од кога ќе нема веќе умирања и преродби... или ќе ни пресуди некој или ќе си пресудиме.. којзнае.
Изменето од ekszi88 - 27.Август.2011 во 20:16 |
|
![]() |
|
sekoj den umirame i se ragame,sekoj den cutime i veneeme,sekoj den sme onoj...EDEN SEKOJ DEN
|
|
|
![]() |
|
A чија смрт?
![]() |
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Sum bila prisutna pri umiranje i nitu ednash toa ne beshe svesno umiranje tuku ne svesno.Ne voznemiruva pomislata deka mozhebi kje ischezneme celosno i deka kje im nedostigame na bliskite...
No toa e samo misla... Jas ne veruvam vo "ischeznuvanje", no toa e samo veruvanje... Ostanuva toa da go osoznaeme... Koga kje se trgne iluzijata, vistinata kje ostane. Koga smrta kje dojde (a taa e del od zhivotot), togash zhivotot prodolzhuva...A mudrite velat nie sme zhivotot... |
|
![]() |
|
stigma04 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
NE ME VOZNEMIRUVA SMRTA TUKU UMIRANJETO>>>
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |