|
Држави пријатели на Македонија |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | ||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Isto i za cesite i za Avstralijancite sme FYROM dodeka cesite samo vo bilateralni sredbi go koristat naseto ustavno ime.Ne se zanesuvaj se znae deka Grcite imaat jako lobi vo Avstralija i veruvaj koga ke ne priznae Avstralija(a ke ne priznae) togas toa ke bide kraj na kratenkata FYROM
|
||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eve Ceska kako ne pisuva na svojot sajt Ministerstvo za Nadvoresni Raboti , pa ti pobaraj pod bukvata M i proceni sam, ne mora jas da te ubeduvam,a dali e moja zasluga ili ne, nikogas nema da doznaes, nie Makedoncite vo Ceska se broime so iljadi, a sepak Makedonija za Ceska e Macedonia( F.Y.R.O.M) a vie Makedoncite vo Avstralija ste preku 200000 a Makedonija za Avstralija e Former Yugoslav Republic of Macedonia... a ti bratce prodolzi da se i uzivaj vo gletkata : http://www.mzv.cz/wwwo/mzv/default.asp?id=25931&ido=7306&idj=2&amb=1 Изменето од Neonic - 29.Ноември.2007 во 23:26 |
||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NE!!!!
AKO "NE SI ZNAEL". MEGUTOA AKO SI TOLKU "OBRAZOVAN" KE VIDISH DEKA TAA NE E TEMA NA RAZGOVOR TUKA T.E. NE E NA LISTATA NA "PRIJATELI". Megutoa koga sme OFF-LINE, TOGASH I JAS DA PROKOMENTIRAM: Ne sum siguren dali Chehoslovachka ne ima priznato pod ustavnoto ime - megutoa AKO e taka togash siguren sum deka e TVOJA zasluga!!!! |
||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A AVSTRALIJA DALI NE IMA???? |
||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A dali Albanija ne ima priznato pod ustavnoto ime?????
Znae li nekoj???? Изменето од borec - 29.Ноември.2007 во 16:44 |
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сите оние што сеуште имаат окупирано Македонски територии и не даваат права на Македонците таму неможат да бидат пријатели на Македонија.Многу просто
|
||
kuku-lele
Нов член Регистриран: 12.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Alooooo ludje, kako mozete da glasate za Bugarija koga uste go nemaat vrateno pirinskiot del.
Eve vi eden fakt koj ja predstavuva razlikata vo prijatelstvoto pomedju sosedite Srbija i Bugarija.
Vtoriot del e za Turcija, tolku veka sme proplakale i sega frends?????
Bravos....
|
||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prijatele jas ja klinav Germanija,a znam deka nie sekogas sme bile na pogresna strana
|
||
sikter
Сениор Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako se potrudis,
ke sfatis! samo, nekoj pameten napravil nesto , pa, sega rusite vi bile najgolemi prijateli, samo istoto vazi i za nea, namesto turcija,stavete ja nea! |
||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne razbrav sto sakase da kazes!!!
|
||
sikter
Сениор Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cista zabluda!!
da gi trgneme od planetava,ednas turcija, a,posle SAD,ama ne istovremeno, pa ,da vidite sto ke bide od zemjava?! bez turcija, nema da ima nikakva promena, ama,da ja vidam bez amerika , dali voopsto ke ja ima na karta!! samo ,vie od amovite na glava , ne moze nisto drugo da vidite! samo pravo, kako tie za koi sto se stvoreni amovite! pa,moze da si igrate majtap so umot, ama ova e cista realnost! |
||
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А за много години!
|
||
KUKOC7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ama sto e do tebe ama ne i do site bugari site ne se slozuvaat za priznavanje na omo ilinden no ne e bitno jas iako sum probugarski nastroen od stie nasi 4 sosedi sepak misalm deka nivnite nameri ne se iskreni
|
||
KUKOC7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ima nacin!!da ja priznaat omo ilinden!!zosto imat tolku protiv priznavanje na edna partija vo nivnata drzava ako se vistinski priajteli bi mozele da priznaat edna partija na makedonci
|
||
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |