|
Лек против ракот |
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Автор | |||||
Audiofil
Сениор Регистриран: 23.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 374 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Jas licno ne znam iskreno no bi sakal preku facebook da ja prasas doktorkata sl*gana Velkov no javno za da mozat da procitaat site sto ke go posetat nejziniot profil za da vidime sto ke odgovori.
|
|||||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
За жал, со медицината, како што кажав и поназад, се запознав поради незгодите на животот, иако не стануваше збор за мене, туку за мој најблизок. И со помош на комбинација од класичната медицина и алтернативната медицина, особено билкарството, беше победен Astrocitom cerebri gradus III-IV, болест со која е поврзана исклучително лоша прогноза. Патем, јас не јадам овошје, а и зеленчук јадам сосема малку, а досега, Му благодарам на Господа, сум во одлична здравствена состојба, а имам подобра крвна слика од пет души кои јадат овошје и зеленчук. Не практикувам јога, ниту имам трпение за такво нешто, практикував боречка вештина, но и таа веќе не ја практикувам. Затоа и ти велам, во право е класичната медицина, која вели дека секој организам е приказна за себе. А бидејќи животот ме научи, за жал, на нешта за кои многу и не требаше можеби да знам, не верувам на се и сешто само поради тоа што некој нешто кажал.
|
|||||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Дали може да ми дадеш еден пример на победен Glioblastom cerebri? Ама да не ми кажуваш примери од типот овој кажал- оној рекол, туку конкретен пример, каде што ќе можеме да ја видиме и прочитаме сета историја на болеста, преземените дејствија. Сите кои се болни од канцер, имаат детална историја за сите преземени дејствија, па нема да ти биде тешко да најдеш такво пример, ако постои секако.
Изменето од Македон - 26.Ноември.2011 во 22:34 |
|||||
Audiofil
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
I uste nesto.Ako navistina sakas site tvoi najbliski da ti se zdravi i zivi i da nemaat nikogas rabota so farmacevti i lekari da pocnat da ja primenuvaat solarnata joga vo kombinacija so ovosje nautro namesto klasicen dorucek,po polovina saat od ovosjeto eden litar solarna voda stoena na sonce od 5 do 8 saati,na rucek klasicna salata od zelka,domat,piperka,kromid a navecer moze nekoja posna domasna mangja bilo da e grasak,boranija.Prvite opiplivi rezultati ke gi osetat na okolu 15 minuti koga ke pocuvstvuvaat pogolema sitost od voobicaenata kaj lugeto i postepeno namaluvanje na kilogramite.
|
|||||
Audiofil
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
I toa moze so rastvor od soda bikarbona no treba da se vnimava inekcijata koja se vgrizguva da ja pogodi tocnata arterija sto odi vo mozokot.Toa odgovorno go tvrdese sl*gana Velkov na nejzinite predavanja.
|
|||||
Македон
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ги имам читано статиите на доктор Јадранка Бибан, а ги имам следено и нејзините емисии на телевизија. Истата докторка дури и советува операцијата да биде последно решение. Многумина се обидувале да го применат кажаното во пракса, па кога подоцна сакале да се оперираат, за жал, било премногу доцна. Многумина пак кои правеле спротивно од она што таа го тврди, успеале да ја победат оваа страшна болест.
|
|||||
Македон
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Многумина практикувале здрава исхрана, макробиотика и многу други начини на исхрана, но не успеале да ја победат болеста. Дали некој победил Glioblastom cerebri по пат на алетернативна медицина? Таков случај воопшто нема евидентирано во човековата историја, па дури и со методите на класичната медицина. Јас сум бил сведок на борба со таа болест по пат на алтернативна медицина, која за жал, заврши неуспешно. Ова кое го говориш за содата наликува на кажаното од италијанскиот лекар, dr. Simmonchini. Тој се залага за овој метод. Цитостатиците не се користат само за борба со канцер, туку и за борба со многу други неизлечиви автоимуни заболувања. |
|||||
Audiofil
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Osven sl*gana Velkov i doktorkata Jadranka Biban go tvrdi istoto odnosno deka mlekoto e stetno:
|
|||||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
||||
Tochno. |
|||||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||||
Audiofil
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Eve uste edna informacija za tretman so soda bikarbona no mnogumina ja negiraat poradi zagrozuvanje na biznis interesite na farmacevtskata industrija.Emisijata se vika Provjereno koja e nesto slicno kako nasata KOD na Snezana Lupevska i odi na hrvatskata Nova TV:
|
|||||
Македон
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Проследив едно од предавањата и не сум особено воодушевен. Жената можеби навистина ги има оние квалитети кои ги наведуваш, јас тоа не го спорам, но она што го кажа за млекото едноставно во пракса не е така. Ќе го проследам и вториот клип кога ќе можам, да видам што има да каже.
|
|||||
Audiofil
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Do metastaziranje doaga samo dokolku organizmot za vreme na terapijata postojano ne se alkalizira od kiselost bilo da e soda bikarbona,limon,jabolka,razni zelencuci i taka natamu.Ako ti postojano vnesuvas hranlivi materii koi alkaliziraat kisel organizam nevozmozno e da dojde do metastaziranje bidejki malignite kletki ne mozat da opstanat vo takva sredina a ne pak da se razmnozuvaat i na toj nacin kako umiraat taka i metastazite sami po sebe isceznuvaat.No problemot e koj ke zaraboti na soda bikarbona sto cini pet pari,kilo limon sto cini edno evro a jabolkite i zelencucite uste poevtini koga moze za mnogu poveke pari da ti prodava citostacici koj i taka oslabnatiot imunoloski sistem ke ti go dokrajcat pa na toj nacin organizmot poprvo ke otkaze poradi slabiot imunitet otkolku sto ke go unisti samiot kancer.
|
|||||
Македон
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Интересна информација пријателе. Сепак, ако дојде до метастазирање, често е многу доцна за било каква промена. Особено ако станува збор за агресивен вид карцином. Особено ризикот е голем ако се знае дека често наследниот фактор може да има огромно влијание, а во одредени случаи тој фактор да е и пресудниот.
|
|||||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Proveren lek protiv rak - marihuana.
|
|||||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||||
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |