|
Зависности - коцка, дрога, алкохол |
Внеси реплика | страница <12345 9> |
Автор | ||||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
АЛКОХОЛОТ И КОЦКАТА МНОГУ ЛЕСНО ГИ ОТКАЖАВ, АМА ЦИГАРИТЕ
МИ ВРЕДАТ ЗА СИТЕ НИВ... |
||||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...od site muabeti sho gi imam chueno desega i za sho imam ragovarano so mnogu luge okolu toa, znam deka chovek e lesno podlozen na porocite, poradi faktot sho chovekot e socijalno bitie a site poroci se socijalna pojava odnosno porocite se delat so luge drugi...i znam deka chovek od se eventualno moze da se otkaze-od alkohol, droga, k*rvaluk, kleptomania, idolopoklonstvo, itn... megutoa ne sum chul dosega deka nekoj se otkazal od kockata...toa e spored mene najgolemiot i najopasen porok...moj sovet do site e nikogash da ne pochnuvaat so kockanje...
|
||||
star
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ама ќе го умрат оние што пушат,пијат и се дрогираат,посебно ако се негови блиски...
|
||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Toj so ne pusi, ne pie i se hrani prirodno, ke si umre zdrav
|
||||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
јас немам зависност ни цигари ни алкохол ниту пак дрога
а стварно е мн жално што е толку мн распространето особено во Прилеп има многу мали деца кои се тргнати по тој пат |
||||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Многу боли кога ги гледаш децата како се уништуваат, а не можеш ништо да направиш за да промениш нешто и да гои спасиш
|
||||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
vo borbata protiv zavisnosta morame da svatime deka edni lugje se poranlivi i po4ustvitelni od drugite.nekoi mozat da zemat poveke pati heroin vo zivotot i da ne stanat zavisnici,a drugi veke od samiot po4etok po4nuvaat da pagjaat vo bezsoznanie,vo toj nerealen svet na ubavina....
lugeto ne se isti kon ist "produkt" ....
onie koi imale zavisnosti vo ramkite na semejstvoto treba da bidat vnimatelni so odreduvanjeto na svoite zelbi i strasti zosto istite mozat da stanat mnogu opasni..........
Изменето од ZeZnAtA - 01.Март.2008 во 09:44 |
||||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Koga bev mnogu mal se sekavam na edno dete sto obozavase da golta vlakna i stalno gi barase po tepihot
|
||||
fichot
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
:D luti piperki :D |
||||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
E OVA VEKE NE E NI ZAVISNOST NI POROK. |
||||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ne e se za luge, tuku za stoka ,zatoa sto taa zanae koga e dosta. |
||||
baso
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
se e za luge
|
||||
ванчо-2006
Сениор Регистриран: 28.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Најголемата казна што во моментот ми дојде на ум е оваа-да им ги подариме нашите политичари,на чело со ГРАЃАНИНОТ! |
||||
СЕГА ЗНАМ ДЕКА НИШТО НЕ ЗНАМ
|
||||
Внеси реплика | страница <12345 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |