|
Музички желби |
Внеси реплика | страница <12345 9> |
Автор | ||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а СО МАКЕДОНСКИ ПРЕВОД ИЛИ ВО ОРИЏИНАЛЕ...
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
WhizKid
Група Регистриран: 13.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И зовем зовем деведеееееееесЕЕт двАаАААаааааАААааа
И нек га траже нек га наџууУУУуу га Нек каже где је љубав не..еста...а.алаа.аАааАаа http://www.on.net.mk/default-MK.asp?ItemID=1358B69E22A87241887F1BEE32901730 |
||
Pentakostalec
Сениор Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas baram isntrumetalki od Lil Jon
|
||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ауууу тенка работа... Кај мене у мало е период на морталитет . Ако се наоѓа нешто на нет арно, ако не ќе барам кај ќе стигнам, по други маала. |
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Друже тие цд0иња се продаваа порано со сите песни...
Ако имаш некој што ги има... Пример деца во маало ...тие ги купуваа највеке |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Леле се отепав од барање една песна, ама изгледа не сум се обратил на правото место. Пред неколку години на потрагата по ѕвезди органзирана од М2, имаше една песна во финалето, се викаше Вечна тајна, а ја пееше Елизабета Јовановска ако не се лажам или така некако. Ако некој ми помогне да ја најдам песнава, ќе му бидам вечно благодарен + частам пиво . |
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
luckyboy
Сениор Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 285 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ХЕХЕ за така и јас знам мн веб страни ама не ми текнуваат имињата на песните.
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
luckyboy
Сениор Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 285 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако има некој некаква колекција на српски балади го молам да постира
линк од каде може да се симнат... Без разлика дали се стари или од
поново време..
Благодарам, |
||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Срце си Дрља.... ти благодарам многу, најмногу на свет!!!! И мене оваа песна ми е една од најубавите македонски балади, дефинитивно е прекрасна!!! За ова честам пијачка |
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Повели http://www.2shared.com/file/3378110/f3d9f89d/Bojan_Tomovic_-_2008_-_02_-_Jugic__Duet_with_Jovana_.html само една забелешка, ДО КОГА СО ВАКОВ ТРЕШ ТУРБО ФОЛК |
||
|
||
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Песничката се вика "Нашите слики", ја напиша и испеа Ристо Самарџиев 1996 год. додека беше вокал во легендарната група Меморија, бај д веј лично ја сметам за една од најубавите мак. балади еве ти даунлоуд линкче, линкче за да си ја слушаш а и текст за да си ја потпевнуваш http://www.2shared.com/file/3377277/61c264b7/memorija-nasite.html Нашите слики - Меморија (пее Ристо Самарџиев) Во моите мисли сеуште стоиш ко осамен остров сред океан. Во моите песни ќе те има секогаш, ууу, во душата рана длабока.
Твоето име ко сенка ме следи и очите твои пред мене се. Нашите слики како икони ги чувам, ммм, и солзите не ги запирам.
Сеуште сум херој во ноќите долги пијани, ко скитник на пат се плашам да легнам негде да заспијам и сеуште сам во мугрите знам без тебе пусто е. |
||
|
||
sladjana_d
Група Регистриран: 31.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 45 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako moze nekoj da mi ja najde pesnata od Bojan Tomovic i Jovana Pajic, ne znam kako se vika
|
||
CRESA
Сениор Регистриран: 18.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 134 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
HM...MUZICKI ZELBI.
ABE ...... JAS SI JA SLUSAM ANTONIJA SOLA.......A SO TOSE SE BUDAM I SI LEGNUVAM......SAKAM NEKOI BALADI OD BON JOVI, I ONAA PESNATA OD METALIKA NOTHING ELSE MATER I DR |
||
Внеси реплика | страница <12345 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |