![]() |
|
Прочитана книга што оставила длабок впечаток |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 19> |
Автор | |
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ако не сте ја прочитале АТЕНТАТ од Јасмина Кадра,прочитајте ја
многу убава книга за бомбашите самоубици,нивната кауза и и животот на нивните блиски и секако-ПАРФЕМ од Патрик Зискинд ![]() Изменето од Andjelina - 14.Декември.2010 во 17:30 |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
харизма ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 56 |
франсоа саган - добар ден таго
![]() ИЛЈАДА НЕВЕРОЈАТНИ СОНЦА - ХАЛЕД ХУСЕИНИ преубава книга за животот на жените во авганистан, тажно но вистинито ![]() Изменето од харизма - 13.Декември.2010 во 23:25 |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() И јас се сеќавам добро на оваа |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Дефинитивно...нај голем впечаток ми остави книгата.....Уште паметам како трчав накај дома од училиште за да ја дочитам...
![]() ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
јас ја прочитав... фина ствар ![]() |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
vanesa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
Sudenjeto na Isus od Nazaret-S.G.F.Brandon
Avtorot pravi detalna analiza na ovoj istoriski nastan koj se odvival vo odredeno vreme i mesto, vkluchuvajkji i drugi istoriski lichnosti pokraj Isus.No iako se bazira na strogo istoriski pristap avtorot se obiduva da pronikne i vo teoloshkoto viduvanjena ovoj nastan. Vredi da se prochita. |
|
![]() |
|
stigma04 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
sidarta herman hese,i misija uspeh
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
![]() |
|
simona S ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 3 |
sidarta i stepski volk prekrasni dela
|
|
![]() |
|
stigma04 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
SIDARTA definitivno i vi ja preporacuvam
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
![]() |
|
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Една од моите најомилени книги:) |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
![]() |
|
mariija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Paulo Koeljo-Alhemicar
Sandra Brown-Kobna zamena |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |