|
Дали Ви се остваруваат соништата |
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Автор | |
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tuka sme slichni.... Jas mnogu retko sonuvam,a koga sonuvam mora da e nekoj predznak za neshto losho. Uzasno chuvstvo e da si vo ischekuvanje da se sluchi loshoto |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da,i toa najcesto koga sonuvam nesto loso,a be mora da se sluci..I za toa ic ne sakam da sonuvam
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
aleksandar bt
Нов член Регистриран: 02.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a
|
|
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi se ostvaruvaat skoro site, bas interesna rabota, potsvest decki...
|
|
speed
|
|
Предраг
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ми се остваруваат-Сеуште сум невин...
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па ти си бил навистина среќен човек,...смртта во соновите е среќа во реалноста...колку што знам...според мое |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Retko sonuvam...ama koga sonuvam dobivam nekakov predznak deka neshto kje se sluchi...
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne daj gospode da pocnat da mi se ostvaruvaat .... pu pu pu .... kje treba da otvoram pogrebno preduzekje .... sve samo umiracki sanjam
|
|
mistake
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
. Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 17:48 |
|
fiore
Сениор Регистриран: 22.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DarkerFar,vo mojot slucaj ne se raboti za De-ja-vu (za pogorniot moj post zboram).Cisto predviduvanje za nemiliot nastan,koj se sluci po 2 dena tocno na mojot rodenden,a od sonot znaev deka ke se sluci i beskrajno se plasev i posakuvav da ne bide taka...
|
|
DarkerFar
Нов член Регистриран: 13.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo use neso, ako vo sonot ste videle nesto, (predmet, mesto i sl).. toa vasiot mozok go registrira i koga ke vidite nesto sl. na toa ili po nekoja slucajnost isto (vo zavisnost od toa sto ste sonuvale) go narekuvame cuvstvo na De-ja-vu sepak toa e, pak ke kazam....ne postoi visa sila ako bideme realni!... sepak se rabota na mozokot i vo zavisnost od psihata na covekot.
|
|
DarkerFar
Нов член Регистриран: 13.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sega vaka, sonistata ne se ostvaruvaat tuku dokolku gi pretumacuvame ke otkrieme simboli i znaci na koi ne predupreduva samata potsvest koja najverojatno raboti aktivno vo tekot na nasiot son! taka da spijte mirno, i ne se preokupirajte previse so sonovite ke vi donesat samo psihicki zamor....
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Симболиката во моите сонови јасно се пренесува во реалноста после извесно време.
Кога ќе почнат да ми се случуваат некои работи ми се враќа чувството од некој сон и тогаш точно знам што тој сон сакал да ми каже. За жал многу ретко можам точно да знам што ќе се случи инаку некогаш силно претчуствувам после некој интензивен сон ама не можам да бидам 100% сигурна. |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
G1RL
Сениор Регистриран: 09.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 103 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најчесто НЕ но понекогаш ми се случува истото што го имам сонувано
|
|
TODAY COULD BE YOUR BEST, WORST OR LAST DAY IN YOUR LIFE...
|
|
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |