|
Каролина Гочева |
Внеси реплика | страница <12345 23> |
Автор | ||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кој што сака нека каже...ама "куклава" со години наназад е најпреставителниот женски вокал од Македонија....седум албуми во комбинација со убавината.....ммммм....
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Има шарм колку кукла што трепка... Па и помалку... И ова не ми е ко за Плејбој... Малце гради, малце рамо, глуждови... и то... |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
KAROLIN
Сениор Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Вчера го купив албумот и можам да кажам
ОВА Е НЕШТО НАЈИЗВОНРЕДНО Нема да кажам само браво за Каролина, туку за целиот тим кој работел на албумот, од музичари до продуценти до Авалон. Албумот звучи светски и е надвор од тие стереотипи во македонската поп музика на кои навикнавме. Фала Боже авторите не се оние стандардните македонски автори кои прават иста музика. Нема да ги коментирам Крај, За година две и Не се враќаш зашто ни се добро познати, мегахитови на Каролина и преквалитетни песни. За мене Крај и За година две ми се поомилени од Не се враќаш. Сите останати песни се на исто ниво како претходниве три. Мислам дека и музиката и текстовите и аранжманите се толку внимателно бирани што се приметува уште при првото слушање. Дефинитивно најомилени од останатите песни ми се Да можев да те погледнам, Бои и Сите тие дни. Да можев да те погледнам, најтешка балада досега која ја имам чуено од Каролина и песна со најголема емоција, не знам дали ќе има девојка која ќе остане рамнодушна на песнава. БРАВО! Бои дефинитивно мислам дека ќе биде најголемиот поп хит од албумов. Текстот е интересен и по музиката може да кажам дека е нешто како Ноќ од третиот албум, песна за пеење и играње. Сите тие дни, можам да кажам продолжение на Ајде да летаме но со некој помек звук. Посебно оваа песна ќе ја привлече публиката која ја сакаше Ајде да летаме. Најголемо изненадување од Каролина на албумот ми е оваа песна. Ме љубиш ли и ти, во некој добар релаксирачки ритам и стилски ми одговара на Сите тие дни па затоа и се една до друга. Не чувствувам страв и Сама предобри поп песни кои се печени за радиски хитови. Капка под небото од прво слушање не ја ставив во листата на најомилени од албумот, но со неколку слушања ми станува уште поубава. Очигледно на Каролина и оставила најголем впечаток штом и албумот го крстила по песната. Ако правам споредба, малку потсетува на Во заборав од претходниот поп албум. Дури и по двете се насловени албумите Браво,уште еден од ретките вистински добри албуми во македонската музика |
||
Долгоочекуваниот и најдобар албум на најпознатото македонско девојче КАРОЛИНА ГОЧЕВА НЕ ПРОПУШТАЈТЕ... |
||
KAROLIN
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Новиот албум на Каролина „Капка под Небото“ од денеска во продажба
Од денес официјално во продажба е пуштен долго очекуваниот нов, шести по ред, албум на Каролина Гочева, „Капка под небото“ Албумот со тираж од 20.000 примероци, по цена од 200 денари, може да се купи на 2.000 продажни места низ цела Македонија. Во пресрет на новогодишните празници, во продажба ќе биде пуштено и ексклузивно „дигипак“ издание на овој албум, изјавуваат од Авалон Продукција. |
||
Долгоочекуваниот и најдобар албум на најпознатото македонско девојче КАРОЛИНА ГОЧЕВА НЕ ПРОПУШТАЈТЕ... |
||
KAROLIN
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во понеделник конечно КАПКА ПОД НЕБОТО
најновиот поп албум на Каролина Гочева
во продажба насекаде околу нас, така се кажува на рекламата
Конечно нов албум Мегахитот Крај и баладата За година две ќе бидат дел од песните на албумот
|
||
||
KAROLIN
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мегахитот "Крај" и баладата "За година две"
дел од најновиот албум на Каролина Гочева
"КАПКА ПОД НЕБОТО"
за само неколку дена... |
||
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
gi obozavam nejzinite pesni
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На 22 ноември ќе биде промовиран новиот албум на Каролина, кој е во издание на „Авалон Продукција“.
Албумот за српскиот музички пазар ќе биде издаден како „Кап испод неба“. Албумот ќе содржи 10 композиции, на кој како автори се појавуваат неколку композитори од Балканот и од Русија. Исто така има и две бонус траки, една акустична и една ремикс верзија на две од постоечките 10 композиции. „Не се враќаш“ е најавната песна на албумот. Напишана е од македонските автори Бертан Аслани и Даниел Кајмаковски. Гостин на Каролина во песната е македонскиот гитарист Влатко Стефановски. |
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Каролинчееееееее омажи се за мене
туку збор два (или три максимум за ова со плејбој) се сликала за плејбој WOW ама камо голи фотки јас гледам дека е по гаќи и по прслуче (сакав да кажам долна облека) и тоа на насловна страна добро сега ние не сме како од другите земји па како од мајка родени да се сликаме (имаме достоинство) браво Каролинче ама вака ако е за следниот број ќе ја пуштам баба ми да се слика за плејбој - по футата и по мајца |
||
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
DragancoLeskoec
Сениор Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Таква е маме нејзино. |
||
Pat
Сениор Регистриран: 18.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не можев да се воздржам |
||
Zero Tolerance For Silence
|
||
DragancoLeskoec
Сениор Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Македонско Плејбој има ?
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еве ја, во македонското издание. |
||
Внеси реплика | страница <12345 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |