IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Зошто мажите лижат?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Зошто мажите лижат?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2728293031 38>
Автор
Порака Обратен редослед
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 11:49
Originally posted by zagor zagor напиша:

...НЕ САМО ШТО ЌЕ ЈА ИЗЛИЖАМ...БЕЗ НОС ДА БАПНАМ И ЈАЗИК ДО ПАПОК, СЛАСТ НЕ БИВА...А,АКО ЗБЕСНАМ ,МОЖЕ И ДА ЈА ИЗАПАМ(УАПАМ...ПОЛИТЕРАТУРНО... ).!!!!

............to be zagorce......танцување..........ednas da se slozam i so tebe.....c c c c c c c c..ama mislam deka malku zabega a???????намигнување
Кон врв
alekso_2000 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Март.2008
Поени: 523
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alekso_2000 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 09:21
МАЖИТЕ ЛИЖАТ ЗАТОА ШТО ЖЕНИТЕ ТОА ГО ОБОЖАВАТ!!!
car's freack
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 00:59
за да се стимулираат да не грицнатѓаволнамигнување
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 23:41
...НЕ САМО ШТО ЌЕ ЈА ИЗЛИЖАМ...БЕЗ НОС ДА БАПНАМ И ЈАЗИК ДО ПАПОК, СЛАСТ НЕ БИВА...А,АКО ЗБЕСНАМ ,МОЖЕ И ДА ЈА ИЗАПАМ(УАПАМ...ПОЛИТЕРАТУРНО... ).!!!!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 23:24
Добро ма bibce, не се лuти па ти ееееј!!
Сум прочитал негде дека е така и сеа шо!
Коа ќе пробам, ќе ти кажам, а вака само филозофија управо си!!
Бламажа, остај се!!!!

Изменето од којсумјас - 31.Март.2008 во 23:26
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 16:53
Originally posted by којсумјас којсумјас напиша:

Вака сеа, тоа е поради вкусови- уствари за тоа не се расправа ама пошто има два типа
основи за лижење-
1.базична и
2.кисела
и сеа за вкусови нели... и па тоа е !!!

...........sto sakas da kazes deka mazite lizet???poradi vkusovite?????sto filozofiras..............ili go upraznjavas toj del od sexot ili ne.sto melete tuka...vaka taka??????mozes da pises zasto???a ne zaradi  bazalna ,,,kisela,,,i t.n.................
Кон врв
Album Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2006
Поени: 195
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Album Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 16:44
Originally posted by nikita nikita напиша:

ima i takvi devojki sto ne sakaat da bidat lizeni.......

kako takov primer e bibce намигнувањенамигнувањенамигнувањенамигнувањеголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Onamu kade sto imas obvrska ne baraj kreacija,taa doaga otposle!!!
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 15:31
ima i takvi devojki sto ne sakaat da bidat lizeni.......
She sells seashells by the seashore...
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 13:26
Originally posted by Gorg Gorg напиша:

... a be jas od nas forumsiive ne cuv: lizete li pute ili dali sakate da vi ja lizat...jas licno lizam i mnogu mie ubooo, a mislam deka nema p**ka koja nejke da ja lizat...

da be da
superb rabotaсреќа
Кон врв
Gorg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Март.2008
Поени: 142
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gorg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 12:47
... a be jas od nas forumsiive ne cuv: lizete li ili dali sakate da vi ja lizat...jas licno lizam i mnogu mie ubooo, a mislam deka nema koja nejke da ja lizat...

Изменето од Eleni - 31.Март.2008 во 14:01
Sakaj go svojot sosed, no pazi se da ne te fatat
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 22:25
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

...abe ne zezaj toa lizenjeto e za onie tipoi na luge sho gledaat mnogu filmoi, ili eventualno sho im se ko Bugarski kebapchinja, ili pak nemozat da isteraat poishe od 10 min, pa mora da gi nadraznat nekako curive da ne im izbegaat pred vreme...posho ako si zdrav je*ach ne ti treba da ja lizesh ima da ja narosish so majstorija sve i zdravo da ja istresesh sve, nema da i tekne taka na jazik...

...ali eve da kazeme deka ima i merakliki na lizanje po razni osnovi, dal nemaat fraer asalen, dali im se pogodil chkart fraerot, dal dosaden e samo buta napred-nazad...sekakvi gi ima...zatoa nek si kupat takvite kuchinja...najbolje ke im je...hahahahhahh

...inache toa...hahahahhahaa

VODENJETO LJUBOV NE E VO STAJ-IZVAJ, BE SMOTKO EDEN
VISTINSKIOT LJUBOVNIK E UMETNIK VO KREVET

...umetnosta vo krevet ne e od oralna kategorija...

Изменето од Eleni - 31.Март.2008 во 13:54
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 21:18
ЗОШТО ОВА ЛИЖАТ СЕКОГАШ ГО ЧИТАМ КАКО ЛАЖАТ А МОЖЕБИ И ИМА НЕКАКВО ЗАЛАЖУВАЊЕ...ДЕМЕК, АКО ЛИЖЕШ ЌЕ БИДЕШ ПОГОЛЕМ ЉУБОВНИК ВО НЕЈЗИНИТЕ ОЧИ...
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 20:53
Ne znam za drugite,ama lizenje......uffff gadno e na bilo koj del od teloto.razbiram baknuvanje po vrat i sl.,pravenje slivki ama ne i toa.zavisi od lugjeto i nivnite svakanja za toa.....
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 18:58
i sto jadel/a i sto piel/a

kromid, luk, rakija, pivo, zumbuli

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2728293031 38>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.