|
ПЕСНАРИЦА НА МАКЕДОНСКИ НАРОДНИ ПЕСНИ |
Внеси реплика | страница <1 27282930> |
Автор | ||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SANOK SEDAM TRENO „ SANOK SEDAM TRENO SANOK MISLAM SITE PESNI TRENO ISPEJUVAM SITE SVIRKI ISVIRUVAM TAMBURATA TRENO ISKRSUVAM „„ SANO> SEDAM TRENO SANOK MISLAM SITE MOMI TRENO GI SMISLUVAM SITE MOMI GI SMISLUVAM SAMO TEBE TRENO TE SONUVAM „„„ KOGA TEBE TRENO TE SONUVAM ^A[A SOLZI TRENO NAPOLNUVAM BELA RIZA NATOPUVAM NA GRADI JA TRENO ISUSUVAM |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fala marko, gushkam silno prijatele
|
||
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZA MONA... PILETO MI PEE RANO NA SABAJLE PILETO MI PEE RANO NA SABAJLE, RANO NA SABAJLE RANO PRE ZORI STANI MI STANI TI MLADA NEVESTO, STANI MI STANI KONJA DA SPREMAS NA PAT KE ODAM MNOGU NA DALEKU, MNOGU NADALEKU TUDJA TUDJINA RACAJ PORACAJ TI MLADA NEVESTO, RACAJ PORACAJ STO DA TI KUPAM DALI PARI SAKAS ILI PISMO SAKAS, ILI MENE ME SAKAS DOMA DA DOJDAM NITU PARI SAKAM NITU PISMO SAKAM, TUKU TEBE TE SAKAM DOMA DA DOJDES PARITE SE ARCHAT PISMOTO SE KINE, A LJUBOVTA TRAE VECHNO DO GROBA... !!! |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mona ... ke ja napiseme i taa pesna... poveke imam od zabavnite... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobro marko, jas mislev na pesnata, a sega za toa "pileto mi pee rano na sabajle" i mene na drugo me tera da pomislam
|
||
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mona i taa pesna ke ja napiseme tuka... samo sega utrovo pesnata PILETO MI PEE RANO NA SABAJLE... mi teknuva na nesto drugo ... koe pile pee na sabajle... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Me iznenadi Carnation , bravos |
||
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fala marko
eve bas sega mi tekna na uste edna pesna, samo ne go znam tekstot, ama se sekavam vaka pocnuvase.... " Pileto mi pee rano na sabajle...." ako go znaes tekstot molim te pisi go tuka |
||
|
||
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mada znam edna verzija:
goltnala donka strafciger
mislela deka e burgija
pa osla na hirurgija
samo ne ja znam harmonijata
|
||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
||
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
to ne e narodno to e novokomponirana folk muzika,so to ne se zanimavam
|
||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
||
perinosi
Сениор Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ја имаш Голтнала Донка штрафцигер?
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SANOK SEDM TRENO C F G F C Am Dm G F C Fm C 2 x ( D7GF G C Am Dm G F C FFm6C ) D7 G F ... PREMIN OD EDEN VO DRUG AKORD ... D7FG F Fm6 C ... PREMIN OD EDEN VO DRUG AKORD |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
MOZI CARNATION ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Внеси реплика | страница <1 27282930> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |