IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Може ли да се вљубиш во забранета личност
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Може ли да се вљубиш во забранета личност

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2728293031>
Автор
Порака Обратен редослед
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Статус: Офлајн
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2006 во 00:26
loso e da se lazes sebesi i drugite ... mnogu e loso Wink
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Локација: Macedonia
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2006 во 00:16
Loso e da si zaljuben a da nemozes da bides so nego, ete toa e loso.
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2006 во 00:13
Ne e losho da se zaljubish ...losho e da ziveesh vo lagata deka ljubish pogreshna licnost Wink

OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 23:52
Nema vrska dali e zabraneta licnosta. Ako znaes deka e zabraneta, rezonot ke te spreci da se zaljubis? Tikvi..

Изменето од Dana - 26.Октомври.2006 во 23:53
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 23:05
mhmmmm Wink
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
samovilka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Октомври.2006
Поени: 215
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај samovilka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 23:02
ahhhhhhhhhh, e stvarno me pogodi, Claptoa e toa
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 22:57
me prashuvash dali jas sakam vistinski? ete vaka ke ti kazam toa shto jas znam: znam deka sum sreken koa sum so nea, znam deka sum nasmean do ushi znam deka mi e ubavo, znam deka ne mi se zatvoraat oci po celi noki dodeka sum so nea. pa sea ti esapi.
i taa beshe zabraneta za mene a jas zabranet za nea, neznam dali ke bidam i utre so nea ama koa sum so nea nesakam da sum bez nea.
Кон врв
Betty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2006
Поени: 613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Betty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 22:51
nemozes tuku taka lesno da se simnes od skalite na ljubovta ..dokolku se raboti za vistinska ljubov ...ti toa taka lesno go kazuvas ,a ustvari ti sakas li nekoj vistinski
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 21:45
Originally posted by Betty Betty напиша:

Me interesira dali mozes da se zaljubis vo licnost iako znaes deka ima golemi precki megu vas....potocno megu dvajcata...Tie sakaat da bidat zaedno ,ama problemot e vo toa sto toj ima devojka a taa decko ,a sepak se gledaat potajno. Do kade seto ova moze da odi??????? I dvajcata imaat zeriosni vrski so partnerot-partnerkata. I tie taka celo vreme si se gledaat tajno ,nemozat da raskinat so devojkata- deckoto, a sepaki ima nekoja hemija megu niv .Kako ke go resite ovj problem???
ete ebimu majkata
sekoja vrska se dvizi niz razni etapi. ako sakash da se simnesh od edna vrska kade ne si sreken, simnise. ako sakash da bidesh so drug, bidi. no treba da imash i vistinska pricina za da raskinesh so nekoj, a toa da ne e samo druga faca.
pa posle da se kaesh ako slucajno nema da ti se pogodi neshto.
Кон врв
xaxaxa Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2006
Локација: United States
Поени: 37
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај xaxaxa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 20:56
situacijata e navistina mnogu bolna za site cetvorica...moj sovet e ako se vo Germanija, neka prvo raskinat so deckoto/devojkata i neka ja obelodenat vrskata, ako se raboti za ljubov (dali se raoti za ljubov ili seksualna privlecnost tie najdobro si znaat). Ako se vo MK, ovaj vtoriot nikogas nema da pomini preku faktot deka bila so drugar mu...egoto nema da mu dozvoli...i se ke se zavrsi bezveza...znaci ako se vo MK, poarno nisto da ne prevzema...i normalno da prestani da se muva so ovaj vtoriot...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Betty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 20:33
stvarno e mnogu mizerno i nasvatlivo od bilo koja strana ,neznam kako mozela ...sigurno se nasla vo neizlesna situacija sto ni samata ne se prepoznala deka toa bas taa go napravila i sto ostnalo ljubov ili zatreskuvanje ili sto ........
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Betty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 20:28
a taa kako se oseka ...saka da doznae sto custvuva toj za nea a neznae kako?Vi  blagodaram  najmnogu  od srce i mnogu gi postuvam vasite iskreni odgovori .....fala vi  .I ako ne ve poznavam,JAS tuka vi zapoznav eden mal del od vas ,mislenjeto vase ...toa e dovolno za mene .........se sto mislete pisete mi ......

Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 20:28

Originally posted by Betty Betty напиша:

I tesko e nekoj da go povredis na takov nacin bas pa so negoviot drugar koga toj najmalku ocekuval od nea takvo nesto taa da go izneveri so negoviot drugar a posebno ako toj najmnogu ja saka devojkata stvarno e zalno na nekogo da mu napravis takvo nesto 
Ova e MIZERNO!Kako mozela???
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 20:27

Originally posted by влечка влечка напиша:

Originally posted by maja maja напиша:

Originally posted by влечка влечка напиша:

Ако е толку јака љубовта, тогаш што ги спречува да раскинат со дотогашните партнери и да си ја испробаат заедно среќата...Што ги држи за претходните партнери, а деца немаат, заедничко конто немаат,  што е тоа што ги прави да седат во една врска и да се муваат со други...
Ova e veke druga tema , koja e stvarno teshka.Brakot se nazira koga e pri kraj , taka da ni decata nema da uspejat da go opstojat ako partnerite se stranci edn kon drug, nema ljubov, pocit, nastanuvaat kavgi imalo preljuba itn.No ako nisto ne gi svrzuva e togash CIAO!Nema zosto da ima izmacuvanje eden kon drug
Мајо читаш ли воопшто?!? (не сфаќај злонамерно само ми ги испреврте зборовите)Тоа ми беше зборот НЕ се во брак... што ги држи за претходните врски?
VO PRAVO SI ISTO NAPISAV, NE SE LUTI TI !
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2728293031>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,563 секунди.