![]() |
|
Како изгледа идеален партнер!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 37> |
Автор | |
~ThA DrEaM~ ![]() Група ![]() ![]() Star Love Регистриран: 14.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 79 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Идеален би бил оној кој јас би го сакала, а тој исто толку би ме сакал мене.( ако не и малку повеќе он мене
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
LEGENDA ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
vidi fotos
|
|
www.hjspain.com
|
|
![]() |
|
sandrica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Site barame idealnost,a znaeme deka sovrsenstvo ne postoi.
|
|
Just love
|
|
![]() |
|
MENANY ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
Idealen e onaj so znae so saka od zivotot!
|
|
![]() |
|
chuchuliga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Интересно прашање би било: каква треба да сум јас за да го заслужам идеалниот партнер и да му бидам и јас идеална/ен? |
|
![]() |
|
zlatko cernobil ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 12.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
jok
![]() |
|
A.Z.
|
|
![]() |
|
nate_srb@ ![]() Група ![]() Регистриран: 08.Јули.2007 Локација: Yugoslavia Статус: Офлајн Поени: 52 |
idealen partner mislam deka ne postoi,sekoja licnost e posebna sekoj ima razlicen karakter,temperament,sekoj ima svoj stil i e poseben za nekogo.
Изменето од nate_srb@ - 10.Јули.2007 во 20:09 |
|
![]() |
|
LEGENDA ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
Treba da me razbudi i dami go kaze ova :
Нејќам да се откажувам од работите што ги сакам и ме прават среќна. Ќе пробам некако да ја средам работата, можеби ќе успеам а може и не...тоа никогаш нема да го знам ако не пробам.И да не успеам барем ќе си знам дека сум направила се што можам и што мислам дека треба да се направи за да ја спасам таа врска |
|
www.hjspain.com
|
|
![]() |
|
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
Сите размислуваме за тоа каков сакаме да биде нашиот партнер кои карактеристики треба да ги има каков да му биде карактерот и надворешниот изглед.Ако веке сте го замислиле вашиот идеален партнер од соништата опишете го овде
![]() |
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Kakov sto zamisluvav..takov i si najdov..pred mnogu mnogu godini....
so toa sto idealna ne sum ni jas...a toj najidealno mi odgovara.. da si go nadomestime eden so drug ona sto edniot go ima a drugiot go nema...kako jing i jang...
|
|
![]() |
|
sandrica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
![]() |
|
Just love
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Нема идеален партнер...
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
zambrota ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 14.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
Za mene e najvazno da bide iskren od DUSA iskren, nema vrska dali e slab, debel, nizok, visok, samo da bide iskren i togas vo moite oci ke bide najdobar
|
|
![]() |
|
Freya ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
90% на почетокот се идеални, баш такви какви што сакаме ( премногу добри за да бидат вистинити) ама после, со тек на време сите почнуват полека полека да си ги покажуват забите и на крајот од идеален партнер останува само партнер.
|
|
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |