|
Колку често девојките"голтаат" и дали уживаат? |
Внеси реплика | страница <1 2728293031 41> |
Автор | |
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакав да казам во сексот |
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ne e toa igra samo taka ja vikaat:) davanje na energija custvo potreba osloboduvanje zadovolstvo psihisko kako i fizicko]:) nema pobednik vo igra ima pobednik:) ovdeka nema :)
|
|
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не не ама може и тоа со муабет да се среди
ако се направи искрено муабет за желибите и на ова поле тогаш би било екстра и двата партнери би знеле кој што сака и преферира и во сексуалната игра |
|
sm-game
Група Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 67 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vrskata da, vrskata se hrani so razgovor so kompromis i sl....
jas zboram za sex, goltanje sperma, baknuvanje potoa i uzivanje do kraj bez predrasudi,... zboruvam za slikickata od tvojot potpis...BRAVO zboruvam za..... tuka nema kompromis ili sakas, znaes i mozes... ili samo sakas....(ama za zal neznae si nemozes)... |
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E da de ali sepak vrskata funkcionira ako ima razgovor i kompromis i na ova pole ne e se i bas do sensot
|
|
sm-game
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi ja svati poentata...
aj probaj da go svatis i slednovo ...okolu "neinformiranosta" sto napisa.... nekoj kuvar nee pomalce kuvar od drug poradi toa sto nee informiran i ima pomalce knigi so recepti...site jadenja ne se kuvaat po recept...treba sens... toa sto se prai u krevet...ne se uci, ne se glumi....se dozivuva, ednostavno kazano... |
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Токму заради ова и неинформираноста помеѓу партнерите ( ако не е доволна) доведува до она јас што го пишав. иначе тоа е факат што го кажа |
|
sm-game
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe "SeXY" ako mi go zalapas i ako osetis deka potoa se gadam i ne sakam da te baknam...ce se osekas kako k*rva sekako...
ako osetis podrska na toa sto go pravis, ce ti bide toplo...ce posakuvas pak, pak i pak... |
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има нкои мажи кои што ја сметаат своата партнерка за дроља или к*рва па тоа не и го дозволуваат, се гадат....
па затоа жените понекад и од самата помисла дека може да испадне к*рва ако се реши ( или можда и нејзе и е убаво или ок ако се реши на вакаов чекор)не голтаат |
|
GUOL
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a tie se......
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
скрос точно со некои мали искључоци |
|
GUOL
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
decata se gadat, mazite lapat...........
|
|
sm-game
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
okolu goltanjeto...nikogas ne mi se gadi da ja zalapam posle oral...ako ti znaci toa.... okolu stopalata...dobar film...sekako... |
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
emi goltaat ako im se golta nie lizeme ako ni se lize
:)
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2728293031 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |