![]() |
|
Дали сте неверни? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 39> |
Автор | |
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e greska si....ti ako nemas karakter TVOJ problem, a ne da globaliziras ........ ![]() |
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
eh si se ozenil ti pa otisol maliot:) ili greska sum:)
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
e nemame!!! ![]() |
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
pa se slucuva priznavam imame drug mozok nie mazite:)
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
dosega,...DA,,.....a ponataka,.......?!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
kandid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Definitivno se soglasuvam so tebe...Mozda sum staromodna i konzervativna,ali varanjeto go smetam za neso mnogu podlo i nefer...Sea onoj sto e so mene ne mozam da go sprecam da me vara,ali jas sum skoro sigurna deka ne bi napravila takvo neso Изменето од kandid - 29.Септември.2006 во 17:05 |
|
I posle mene-POTOP!!!
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
EVGENIJA ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група ![]() ![]() Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 42 |
GREV E DA SI NEVEREN I FIZICKI I PSIHICKI.
|
|
ZDRAVO
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Daaaaaa ali koga ke dozaes e frkata pa zatoa ako se znae covekot mozda ke bides somnitelen pa ke ti prostat koga ke dozanaat deka soi bil prevarant
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
na kraj ke doznaes...... [IMG]smileys/smiley5.gif" align="middle" /> Изменето од LouWeed - 29.Септември.2006 во 16:07 |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Abe najubavo e da znae so koj ustfvari so kakov si ima rabota
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mozno e...ali i mojata partnerka da e ne treba da lazam deka ednostavno e protiv moj princip da bides neveren..i toa spored mene e slabost |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
kandid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Lele so e ova sve neverni na forumov?
![]() ![]() ![]() |
|
I posle mene-POTOP!!!
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 39> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |