![]() |
|
Прилеп |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 131> |
Автор | ||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Си ја утнал работава стари, со погрешна жена си се сплеткал
![]() ![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
![]() ...i izvini na drskosta moja, shto voopshto neshto takvo mi padnalo na pamet. ![]() ...ama , eve go i vistinskiot kadar: ![]() ....... ![]() ...ja prepoznav babata ti....ne pitaj kako , ![]() ...ama,se gleda deka vie prolepchani ste ja nauchile na povekje luksuz ...t.e...da otspiete malku ( mislam ,...silom prilike)... na ,...visina ! ![]() ...ama pak,...tebe , mali,...pak mi te nema! ![]() ...ili samo ni machkash ochi postojano, ,...demek ...drvo...fleka ...letva ...ljulje..zemja si se pravel , a vamu,...sigurno tamanish sokchinja razni..k'o nenormalen.....ili verojatno pepsi ...vo tvojot sluchaj . ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
|
Мене ми личи ова море чоек кога виделе прилепчани реклама за скопско,испоапџале по земја и солзи почнале да ронат
![]() |
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
Ајде бее, јас не пијам до толку па да морам по дрва да скокам, примерно дете сум
![]() ![]() Ние на друга страна бевме, не пиевме ние вака
![]() |
||
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
Zemjo!!...makedooonskaaaa! ![]() $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ...a, kaj si ti be? ![]() ...ili sigurno si bil do najbliskoto drvo, ....koga ''padnal ''kadarov''! ![]() ...kako i da e,...chovek da vi pozavidi na cenata na edno .0.5 l chasha pivo od...0.4 l! ![]() ...pa, makar i ne rabotel ! ![]() Изменето од brza - 16.Јули.2012 во 14:00 |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
btw ... оние на сликата ке да се скопјани
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
...ефтино е, за скопските плати ....
|
||
|
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
па кога ви е ефтино...
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
|
Ете така се пие и спие кај нас...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
-chastish....tamu?!
![]() ...iako...pre bi te viknal...vamu da chastish ! ![]() ...p.s ...ne boj se ,girl,...ja chastam! ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
абе доста муабетите ај елате ваму
![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
абе ја минатата година во Скопје отидов на пиволендот само поради музиката, цените се нереални и не може да очекуваат некој да пие таму, особено не раја ко нашата...
единствено минатата година кај нас што се напив беше едно црвено и едно црно Murphy's, двете по стотка... |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
|
![]() ...ama , sepak ,...shtom se tolku i te kako se ''jadat'' ,mislam ,..pijat! ![]() ...kako i da e,...blaze si na prilepchanite,... ljulje che se (na)praat so tie ceni,...koishto vo skopjevo na negoviot okt...skopski fest,..se za 40% pogore. ...da im se ..
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
овие цени ми грабнаа окото и џебот ![]() лелеее ако бев сега таму ќе се сдробев од пиење
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 131> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |