IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Акција “ПУЧ“ и бомбите на Заев
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Акција “ПУЧ“ и бомбите на Заев

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2728293031 69>
Автор
Порака Обратен редослед
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2015 во 00:43
Не?
Ме изненадуваш. Знаеш се а клучниве играчи не ги знаеш
Можеш ти тоа и подобро Фикс. Глумењето наивност не е на цена деновиве :)
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2015 во 00:36
Не знам кои се МОС.

Што е тоа?
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2015 во 00:35
Мене Фиксиќу ич не ми е смешно.
Знаеш зошто?
Оти син ми има таман години за да биде топовско месо на оние шо по тебе не го предизвикуваат срањево.
И не Фикс,не ликувам,никој од нормалните луѓе не ликува на ова што се случува. Знаеш кој ликува?
Тие кои секој ден ни ја навредуваат интелегенцијата. Тие чиј идол е Миленко па го споделуваат неговото денешно писание во кое има отворен повик на линч.Оние кои денес на сопругата на Борјан и однесоа мртовечки венец.Оние кои притискајќи го убија Роберто Беличанец,Младенов ,оти беа поинакви,брилијантно паметни и непокорни какви ние Фикс никогаш нема да бидеме.
Убаво е да читаш се,да слушаш се,да гледаш се за да ги вагаш и разбереш информациите кои ни ги пласираат.
И да,немам ништо против тебе само сакам да те прашам-откри ли кои се МОС?
Ликот кој го носат на маиците го испратил мртовечкиот венец до домот на новинарот денес

Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Branko C. Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 22.Февруари.2013
Поени: 45
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Branko C. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2015 во 22:52
Виц дека тази дупка не е дупка
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2015 во 21:11
Освем првиот митинг што го гледав на интернет, тој во Скопје, и тоа не цел говор на Грујо, ништо друго не сум следел, освем она што ќе го начекам на фејсбук и по групи нешто го постирал.

Каков виц кажал Грујо?
неколку жолти ракии.

Кон врв
Branko C. Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 22.Февруари.2013
Поени: 45
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Branko C. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2015 во 20:24
Ама Фикс, признај дека ти се смешни вицовиве Груевски што ги кажува по трибини
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2015 во 20:19
Абе остај ти тоа вестите, народов не е глупав како што сакаат да го напраат и едните и другите.
неколку жолти ракии.

Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2015 во 20:02
 незнам Фикс...таков скептик сум станал последниве неколку години, толку индифрентен према вакви работи, дури и самиот себе не се препознавам...ама затоа многу добро знам кој ме направи таков. И затоа најодговорно тврдам дека стратегијата на ДПМНЕ на раскарување на народот, етикетирањето, сатанизирањето, е најлошото нешто што и се случило на Македонија...затоа и има толку народ што ваквите работи не ги сфаќа сериозно, рамнофушни се луѓето....за тоа време, браќата од запад, чекор по чекор, нива по нива, село по село, град по град , ни ја лапнаа државата...
и покрај сето тоа, денеска пола од вестите на ударните медиуми повторно се за Заев и Бранко а не за Гошинце
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2015 во 19:52
Абе остај ти сител мител, од кога тоа сител, нова , кирир, плусинфо, доказ и слични лајнарии се меродавни во вести, иста перендија се сите, дали позициски дали опозициски медиуми, се тоа е срање живо.

За Стојанче искрено не можам да формирам мислење, не знам што му е целта, ми делува како чесно чоече, ама начинон на делување не му го одобрувам.

Нинџо, ова денес што се случи никој Македонец не го посакува, ни Грујо и Заев имаат врска со ова, остај ти глупавите писанија на нет од двете страни.

неколку жолти ракии.

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2015 во 19:35
Власта се извинува кога етикетира и кога тресе зелени?
нема зошто и кој да се извинува....денеска на Сител слушнав дека Стојанче Ангелов има врска со нападите....гниди едни , да имаат сите тие допринесено само по 1% од тоа што го направил Стојанче, Македонија денеска ќе беше вистинска држава....а не банана република. 
И знам дека е масло на власта...тие секогаш играат прљаво кога им е газот во прашање...ова е баш нивни стил
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2015 во 19:23
Е добро.
Зошто мисли дека е масло на власта, што ако не е?

Што ако изпадне реална закана и сите оние гомнарии што се пишуваат на нет некој ќе ги повлече, ќе се поправи, ќе се извини дека грешел?
неколку жолти ракии.

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2015 во 19:17
мене ми е смешно....во 2001 ми се плачеше ама тогаш бев рамноправен граѓанин на Република Македониија и бев на браникот на државата...ноќта на 07/08 март 2001, бев точно на местото што е денеска топ тема, с. Гошинце....и замалку извадивме жива глава а еден колега, моја генерација од школо, го загуби животот на неполни 100 метри од мене. 
Сега сум граѓанин од втор ред, односно сум црна овца на работа, биејќи сум отворен критизер на работата на сегашната власт, па како таков редовно сум мета на разни недоучени идиоти, што некој благодарение на партиската припадност им дал сила и моќ да ме шиканираат, омаловажуваат и и играат дрндупка со мене. 
Сега има 500 000 гласачи кои  имаат граѓанска должност да ја бранат Македонија, јас ќе бидам на некоја грчка плажа или некаде Банско, Боровец или слична дестинација, ќе навивам на Фејсбук и ќе галамам по форуми....претпоставувам дека Миленко, Тони Шанац, Пандов и Мирка ќе бидат генерали во новата војска која ќе има света должност да ја одбрани Македонија. 
И јас мислам дека ова е масло на моменталната македонска власт, се разбира во соработка со нивните коалициони партнери, ОВК....
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2015 во 17:52
И Анѓе сега како што гледам, на фејсбук најмногу, симпатизерите и членовите на СДСМ ликуваат од радост и смеа.
Точна е ова констатација моја или пак сум во заблуда????

Мене ама ич не ми е смешно.

Тебе Анѓе смешно ти или не?

Бај да веј немам ништо ни против тебе или било кој друг, онака само прашање е ова.
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2015 во 17:36
Сеа шупраиме?
Денес не напАдна УЧК
Иво така кажа на вести
И види заебанција,премиерот пак не е во државава

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2728293031 69>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,453 секунди.