![]() |
|
Двокатни автобуси |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 79> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ...samo nekoj zatucan ljubitel na oldtajmeri, moze da bide odusheven od ovaa nadvoreshnost,...tipichna za ushte pred sheesetina i kusur godini,....
![]() ![]() ...samo, nejasno e zoshto na ''ultra moderen'' avtobus
![]() ...mozebi,...''softverot'' im bil na kineski ,...pa sega go deshifriraat!
...shto li ke e ...bog znae!
![]() ...a, i prepoln e so sitnici koishto koj znae dali ke gi ima ili ke funkcioniraat,...... posle nekoe vreme,
.....kako shto se onie zavesine naprad na gorniot sprat!
...za ''chekichine'' za krshenje na staklo...zbor ne stanuva!
...inache , gledam , vekje im falat onie drzachni pozadi shoferot, na nekoi od prizemnite.
![]() Изменето од Анастеа - 22.Април.2011 во 00:45 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
Убаво си видел ..... замислена беше замислена...
дали којсумјас...откри кој е ... или сеуште се прашува ......
![]() Инаку ... неколку пати ..ми се јави желба...
да им мафнам со раката , уствари да ги поздравам ...
лугето кои што чекаа обични автобуси...
да се качат во овој двоспратниов....
![]() |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Ма видов јас една замислена...
поред прозорецот... горе на спрат... ама си реков замислена е да не си ја удри главата во таванот... а ич не ми текна за Замислена... ![]() |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
Денес и јас се возев во
двократната 15 - ка ...низ Аеродром.....
Автобусот гордо се ..шеташе ....
![]() а јас пријатно се чувствував ...............
![]() |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Денес го гледам двокатниот...
како гордо се шета низ Аеродром... поголемо срање не можеа да направат... се разбира на оваа тема... а бе ова е исто како мојата прва старка... која ја имав пред ехехееее години... и сега пак да ја возам... поред се друго... лелеееее.... |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
..кај нас имавме децении од активен градски превоз со КАНТИ наместо нормални автобуси..
Е сега ...сите (ќе бидат) заменети со НОВИ.. ...е убаво е да бидат заменети,само се плашам дека ќе бидат префарбани и со нови налепници има да се "котрљат" уште многу години...за жал. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
тоа што го верглав јас, испадна вистина, дека се минијатурни за нашите услови и исполнуваат најосновни стандарди за правилно функционирање... еее а дури 300 се, тешко нас... Изменето од Анастеа - 21.Април.2011 во 02:20 |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
...a, kade ke go tresesh pepelot ,a i na kraj toa shto vekje ne mozesh da go pushish?!
...a?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
...zarem e mozno cel dvokaten da nema ni 80 dushi kapacitet?
![]() ...togash, nejasno e kako ke go im skrati vremeto na chekanje na lugjeto ,...koga imaat avtobusite mnogu pomal kapacitet od starite a i vo pomal broj se!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Предмалку се вратив од прошетка по Скопјево..со еден од извиканите „кинески„ двокатни автобуси..
Имам и клипче..и некое сликиче напраено..
ОДЛИЧНИ се..само на „ново„ мирисаат..
![]() Изменето од Анастеа - 21.Април.2011 во 02:20 |
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
ако баш сакаш да знаеш мене тоа ме фрустрира, што не се решени битни прашања од национално значење во политиката и економијата, а некој се фали што ќе се возел во автобус на втор спрат |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Зошто толку време и енергија се троши на оваа тема....?
Државава вришти од суштински проблеми, а ние уште се натегаме околу автобусите.... ....јас се согласувам дека потегов е идиотски, популистички и вреден за осуда од секој граѓанин кој посакува повеќе за својот град отколку вакви шминки....некој не се согласува и веројатно си има свои причини зошто, иако по мене тотално неприфатливи...ама мислам дека е редно време да се префрлиме на теми кои ни се позначајни. |
|
![]() |
|
Zeksi71 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
made in SDSM i se e mozno Изменето од Zeksi71 - 10.Април.2011 во 19:24 |
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 79> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |