|
Мразам... |
Внеси реплика | страница <1 2728293031 41> |
Автор | |
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нервен систем
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja mrazam licnosta so vcera me nasmea do solzi denes me iznervira v kraj... K...
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мразам манџа! [:-&]
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mrazam guzvi...od bilo kakov tip!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Грешка
Само членовите со доволни дозволи можат да пристапат кон оваа страница. Zasto mi se slucuva ova |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мразам...
‘луѓе‘ , кои мислат дека со едноставни его-испади , ќе имаат ефект врз мојата психа... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не мразам ништо. и никоj.
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мразам кога некој ми се заканува.
мразам преопуштени луѓе. мразам премногу стегнати луѓе. мразам премногу самоуверени луѓе. мразам глупи луѓе. мразам нискоинтелегентни луѓе. мразам дебили, неписмењаци од сите врсти. мразам кога ми досадуваат. мразам кога ме нервираат. мразам кога правам грешки во пишувањето. мразам болки во вратот и во главата. мразам кога некој на сред муабет ме прекинува. мразам луѓе што мислат дека знаат премногу, а ништо не знаат. мразам препотентни луѓе. мразам бубуљици. мразам настинки, грипови, вируси. мразам кога ми поминува лимитот на интернетот. па доста е сега за сега Изменето од vlad0 - 03.Јуни.2010 во 21:41 |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma neznam shto baram tuka -jas ne mrazam nishto. Ili sakam ili ne sakam.
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еј де бе... не вложувај толку пасија во мразењето... посебно во делот за љубовниот жИвот Јас мразам срамежливи луѓе... Настрана и јас сум срамежлив... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
„мразам да мразам нешта што ги мразам, но сепак ГИ МРАЗАМ, а го мразам тоа мразењето“ ГРОМ!
он: Мрзам ниски штикли. Ја изобличуваат ногата. Ги мразам бубуљициве. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не е многу, мали...
мразам ку*ви , позерки, позери и сл... мразам гуштери и фаци кои ич , ама ич не се самокритични мразам фаци што сакаат сегде да стават капаче мразам луѓе-гуртни што кочат та кочат , се што ќе стигнат...а најмногу мразам кога ми го кочат љубовниот живот... е тогам ми иди да ги убијам... нвм... мразам да ми велат дека е многу |
|
Внеси реплика | страница <1 2728293031 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |