IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали флертот е прељуба?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали флертот е прељуба?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2728293031 35>
Автор
Порака Обратен редослед
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Статус: Офлајн
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2006 во 10:40
Originally posted by Delfin Delfin напиша:

sega e ok ili ? Big smile ne za drugo za Tobleroneto de LOL
izgleda ti go dobi...ama od BosabWink
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2006 во 10:05
sega e ok ili ? Big smile ne za drugo za Tobleroneto de LOL
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2006 во 09:24

toj termin e izmislen za da ima fakticki dokazi LOL , jas zboruvam za nesto podlaboko......odlukata ja nosis pa ja sproveduvas...zboruvam za preljuba vo srceto.......sepak sakame so srceto ......verojatno ke imam mnogu neistomislenici no toa e mojot stav Tongue

e ova ne ni beshe jasno.......LOLWinkili moze nejkevme da ni e jasno......
Кон врв
nedopirliv Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Локација: Macedonia
Поени: 1334
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2006 во 17:57
jas se soglasuvam so tvojot stav......edinstvenoto nevesrtsvo moze da se napravi samo so srceto.....a toa mnogu poveke boli otkolku kakov i da e fizicki kontakt!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2006 во 16:47

toj termin e izmislen za da ima fakticki dokazi LOL , jas zboruvam za nesto podlaboko......odlukata ja nosis pa ja sproveduvas...zboruvam za preljuba vo srceto.......sepak sakame so srceto ......verojatno ke imam mnogu neistomislenici no toa e mojot stav Tongue

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2006 во 16:41

Originally posted by beleg beleg напиша:

flertot ne e preljuba
Ama boli sekakoEmbarrassedWinka i nemoze da e preljuba bez fizicki kontakt ili baknez ili.....

ova vtorovo mi se dopadna Smile, bi mozel tuka da go vmetnam moeto razmisluvanje za preljubata ....spored mene preljuba ima i bez fizicki kontakt Smile
vo mislite....pa ako sakash so sila da vlezesh vo tugi misli...toa e rizicno....ama nema preljuba bez fizicki dopirTongue..ako ima...togash 90% ke bideme "preljubnici"LOLLOLBig smile
Кон врв
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2006 во 16:39

i na kraj se se sveduva na toa deka ako reshish da go izneverish partnerot ke go napravish toa. a dali ke bide flert ili neshto drugo izbotot e golem

ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2006 во 16:34
Originally posted by beleg beleg напиша:

flertot ne e preljuba
Ama boli sekakoEmbarrassedWinka i nemoze da e preljuba bez fizicki kontakt ili baknez ili.....

ova vtorovo mi se dopadna Smile, bi mozel tuka da go vmetnam moeto razmisluvanje za preljubata ....spored mene preljuba ima i bez fizicki kontakt Smile
Кон врв
nedopirliv Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Поени: 1334
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2006 во 15:55
i jas mislam deka flertot ne e neverstvo.......voopsto ne eSmile
Кон врв
WORHOL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Април.2005
Поени: 324
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај WORHOL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2006 во 15:45
...HMMMMM....
FLERT...SLATKA RABOTA...SAMO FLERT E SE DODEKA NE SE PREVZEMI INICIJATIVA....AKO SE PREVZEMI...TOGA6 E NAMERA...I ODI VO DRUG PRAVEC....A DALI E NEVERSTVO....NEEEEE....PA NA SEKOJ 4EKOR FLERTUVAME BE LUGJE....NI GODI....
Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2006 во 15:28
Не може да се стави граница... Според мене - или флертуваш или не...Само треба флертувачот (ај така да го наречам) да биде подискретен...Тоа некако и се проголтува...
Кон врв
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2006 во 15:20
flertot e igra vo koja ako ne si siguren deka go sakash partnerot i ako ne si siguren deka partnerot te saka, KE GO IZGUBISH PARTNEROT.
zatoa ne si igrajte ako ne ste sigurni vo ljubovta.
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
mishel Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Април.2006
Поени: 306
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mishel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2006 во 15:17
Originally posted by cecka cecka напиша:

apsolutno NE e preljuba, flertot e mnogi interesna igra za tie so znaat da si igraat..... a bez pritoa da bide od igracka placka.... ako si umesen....

se soglasuvam megutoa me interesira kako toa se stava granica, kao se kontroliraat cuvstvata,ne mora da se v zaemni? A sto ako nekoj nastrad citav i takvi mislenja.
Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2006 во 15:16

тука настапува reality check дали тоа што го има меѓу двата партнери е доволно силно да се пребродат тие работи.... бил прељуба или не...и јас се согласувам боли !

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2728293031 35>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.