![]() |
|
Неостварена желба |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031> |
Автор | ||
ana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 119 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ej ti ne si za akanje,ja bev na odmor i samo malce dena bev na more, drugoto se bese sightseeing,se iznasetav ama ubavo se prosetav,a samo legacenje,pa i dosadno e malce
a za spanskoto selo,veruj deka ke go odam so mr.asolen, valjda finansiite nema sprecat |
||
anabanana
|
||
![]() |
||
Garfield ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 381 |
|
Убо патување, ама со него, со мистер асол, нели! Јас сакам цело време да се дрочам у базен, да ме служат презгодни жени, коктелчиња, сендичиња, ова, она, и со мал прсТ да не мрдам, цел живот така. да се смрдам од мрза. |
||
The cat...always lands on her feet, regardless!!
|
||
![]() |
||
ana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 119 |
|
pa si rekov aj da bidam kulturna pa go kazav patuvanjevo
|
||
anabanana
|
||
![]() |
||
Garfield ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 381 |
|
А ја мислев дека ти е да најдиш некој кој ќе ти биде еднаков во апетитите, асален, рескач?!?! |
||
|
||
![]() |
||
|
neostvarena zelba..............
pa za patuvanje bi ja povrzala, sakam vo spanija ama vo nekoe spansko selce pokraj more da ja osetam prava spanija a ne vo onie komercijanite mesta kako na pr Lloret De Mar |
||
anabanana
|
||
![]() |
||
|
Долг е патот до Кицбил преку Топанско. башка Маврово му е поарно. Или Шапка. Сакав да одам во Јужна Африка, ама во време на апартхејдот. Ќе остане неостварена. |
||
|
||
![]() |
||
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
|
Не му викај така бе на детето,можда некогаш и ќе оди
![]() |
||
![]() |
||
|
Скијач, нема да одиш, бирај друга желба. Као на пример да победиш фудбал у недела. |
||
|
||
![]() |
||
StenmarC ![]() Нов член ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
|
Да идам на скијање у Аспен, или Кицбил
![]() |
||
SKIorDIE
|
||
![]() |
||
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
|
lugje denes kje mi se ostvari edna zelba!!! mama e zaminata skopje od rabota i za rodenden kje mi ja kupit Zahir od Paulo Koeljo!!!!! yes! yes! yes!!!!!! |
||
![]() |
||
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
|
Pretezno doma ili na rabota,ama utrinskoto E NAJ BITNO KADE I SO KOGO GO PIJAM:)
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
![]() |
||
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
|
sekojdnevno kafe |
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
||
![]() |
||
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
|
Utrinsko kafe??? |
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
![]() |
||
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
|
A Maja vcera kaj piese kafe??
![]() ![]() |
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |