![]() |
|
Каладонт во приказна |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 625> |
Автор | |
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gotovo, dosta e raspravija, mislam deka treba poleka prijatelski da se diskutira, a uma truman ne ja prakjaj, pogolema zabuna ke napravi
|
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
a sto vikas elektrificiran policaec da stavime?(semafor)
![]() |
|
![]() |
|
kum ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3279 |
fer pay people...moira znam koga me lazat,gi sejcaam
|
|
JOIN THE FAMILY
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Не поставив забрана-но прашав дали пречам, оти сум културно моме
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
kum ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3279 |
vise ne ja prajkam
ajde cao |
|
JOIN THE FAMILY
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
or, or semafor
![]() otkade pa sega toa, nikoj ne ti kaza da se isklucis od soobrakajot palestinec, jas postaviv prasanje do kum Изменето од moira - 24.Јануари.2008 во 01:26 |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Ама јас не се грижам, туку ти се плачеш за собраќајот
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Не се забрани, туку рационални совети за да не направиш собраќјка со некого.
Изменето од Палестинец - 24.Јануари.2008 во 01:12 |
|
![]() |
|
Ја мајката, види го ти него.
|
|
![]() |
|
А што треба да превземам? Ајде јас ќе се исклучам од собраќајот.
Изменето од Палестинец - 24.Јануари.2008 во 01:25 |
|
![]() |
|
ferka, magdalena samo ferka
![]() koga nekade e gust soobrakjajot se e mozno, no jas vozam vnimatelno, nema potreba da se grizis Изменето од moira - 24.Јануари.2008 во 01:19 |
|
![]() |
|
uma turman ja vikam na pomos....se zezam,moira prevzemam radikalni merki protiv prekrsitelot...i go brisam od sekakov vid na ram,rom,hard memorija...
|
|
JOIN THE FAMILY
|
|
![]() |
|
oti kume se napravi ovakva mesanica, dajte soobrakaec da povikame da regulira soobrakaj
![]() |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Како ќе кажеш, шефе
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 625> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |