![]() |
|
Велат дека жената е.... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 44> |
Автор | |
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
....prav gjavol
![]() |
|
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
......бавно и со задоволство
![]() ![]() ![]() Велат дека жената е како ружа .....
|
|
![]() |
|
FeaR ![]() Сениор ![]() ![]() False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
pa zenata e kako margarin....ja mackas kako sakas
![]() |
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Велат дека жената е глупава бидејќи си ја заборавила вредноста и дозволила мажот да доминира...
Oh, wait... that was me... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
....создадена за да го потсетува мажот дека постои.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
суштество што е создадено за да биде сакано, а не за да биде разберено!
|
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
young padawan ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 451 |
sto sakaat neka velat..jas ja sakam!
|
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
jbg, neam instalirano takov softver... |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Кога зборувате со жена,слушајте го пред се она што со очите ви го зборува!
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
велат и : она што не може Ѓаволот- може жената!
![]() |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
рај за очите, пекол за душата и чистилиште за џебот!
|
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
Anthony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Велат дека жената е....создадена на тој начин што Господ му го земал реброто на Адам. Незнам зошто мене ми недостасуваат две ребра? Едно на десната страна и едно на левата? Значи ли тоа дека имам право на две жени?
![]() |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
нужно зло .......... некој мисли дека е замена на машина за перење ама грешат ......... поефтино е да се купи машина
![]() |
|
![]() |
|
Charmedgirl18 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Жената е машина за флерт, магнет за мажи и пропаст за новчаник
![]() |
|
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 44> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |