|
Критики позитивни/негативни на личните тв |
Внеси реплика | страница <1 2728293031 46> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa si napisala pesma
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so be brao ?
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bravo Nina !
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И денес,
ти си мојот свет во кој живеам и денес се плашам да не те загубам и денес одам по јаже, а силен ветер ме дува. И многу денови по денес истиот ќе бидам со тебе или без со сам или со многу ќе дишам колку има букви во твоето име а потем ќе застанам по исто толку чекори барајќи со поглед нешто што на тебе потсеќа за да можам да продолжам до некаде каде нешто потсетува на тебе. zbunce, sakav da odvojam nekoj stih i da go potenciram, ama stvarno ne mozev da se odlucam.
a be kaj se najde toa dusa vo tebe
dzanam - alal da ti e!!!
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ви благодарам на сите за топлото добредојде и убавите зборови :-). Во изминатиов период повеќе ме имаше на блогосферата, ама секогаш е пријатно да се вратиш во топлото форумско гнездо.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поезија ли ти треба за да дознаеш
дека љубовта е небесна храна што ветрот ни ја раздава во трошки, оти секогаш лакомо ја јадеме...? QUENTIN уште еднаш ме оставаш без зборови
твоите стихови се секогаш храна за мојата душа...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вечност ли ти треба за да дознаеш
дека никој не тргнува од станиците и никој не полетува од аеродромите? -preubavo, preubavo, preubavo!!!!
Za da moze nekoj tolku dusa da vnese vo pesnite, treba da ja ima vo izobilstvo
Quentin, blagodaram za uzivanjeto sto mi go priredi na sred tancuvanje so pravosmukalkata
Mi go oboi denot
|
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Критики ли ти требаат за да дознаеш
дека твоите стихови ни се форумска храна
што често ни ги раздаваш во трошки,
...а ние лакомо ги јадеме!...
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драго ми е што Квентин е пак тука, со уживање ги прочитав и Градови и Прав и сенка сме...баш се прашував каде исчезна. Во секој случај си имал позитивна инспирација, на мое уживање, БРАВО
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pulvis et umbra sumus од Quentin
(Прав и сенка сме) ... Ѕвезда е збор измислен од поет, кој трагајќи по светлина, мерел агли на влажни подруми. ... љубовта е небесна храна што ветрот ни ја раздава во трошки, оти секогаш лакомо ја јадеме...? Што и да кажам, ќе биде хулење на горното |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kejt-d-grejt
vo dusata imas jorgovan, mirisot mi ostana vo nozdrite za spomen, uste pred da se rodam. Po srmeni skali se kacuvas, kosnica polna zvezdi da mi naberes edna po edna vo kosata mi gi redis, za da ti bidam ubava. Ela, za raka fati me, kon neboto povedi me, prosetaj me po oblacite, pej mi i lazi me, a jas se kolnam, kje veruvam vo vecnosta i beskrajot na nasiot nedosonuvan son. No,you don't look like you're joking iskreno e |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zbunet
Stojam na vrvot a snegot kape niz mojata tupanica stisnata, denes sum daleku od se, a oblacite obrazi mi miluvaat kolku e nekogas dobro da se bide daleku od se. Nema nasmevki sto zavisnost predizvikuvaat nema negoduvanja zaradi kantar nebazdaren patot zad mene zavean bez patokaz za vrakanje nikakvo zosto sum nikade bez potreba nikakva od nikogo. Ramnodusnata ptica na rame mi sleta cekajki da staneme edno dodeka mrakot ne guska. uste edno poetsko bogatstvo iako ja mrazam ramnodusnosta zasto bavno go ubiva zivotot i negovata smisla. |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога заминуваш
Кога заминуваш, останува сеќавање и мирис Затоа мирисот го заробив во сеќавањата Но и времето, од сите. го сокрив, CUDESNO!!!! PREKRASNO!!!!
wow...wow...mislam deka ova e najdobro od se'eeeeeee.... do sega sto izleglo od tvoeto pero, ovaj de, tastatrura
p.s.......od Anakin bese ova, ne znam zosto go izbrisa, ama jas go socuvav i go zafrknav Изменето од kejt-d-grejt - 03.Октомври.2008 во 12:24 |
|
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma ne brini.... "vratice se rode" |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
Внеси реплика | страница <1 2728293031 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |