|
Ве навредува ли вистината? |
Внеси реплика | страница <1 27282930> |
Автор | ||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
potpolno se slozuvam... no nazalost ima osobi koj vistinata ne mozat da ja podnesat... |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koga nekoj bi me klevetel, a nema takov, toa go svakam kako kompliment
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sekoja vistina e podobra od bilo kakva laga. pleskam vo oci i podobro i mene da mi plesnat otkolku da mi bidat licemerni, koga togas ke se doznae skrienata vistina , a togas gotovo e se.
|
||
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Вистината може многу да повреди, но убаво е "избиструвачкото" чувство што го носи кога ќе ги симнете од плеќи погрешните концепти и луѓе во кои сте верувале.
|
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koga ne nosi nisto dobro - samo povekje bolka i problemi, da.
osobeno koga nekoj "optegnuva" nekoja vistina "na bilbord" za koja ne e ni vreme ni mesto, ne zatoa ssto e heroj tuku za da dojde do izraz ili da ostvari licni interesi. p.s. vo koj slaven hol stoese onaa: "the truth shall set you free"? na CIA? |
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NE NIKOGAS AKO E PRAVILNO KAZNA A NE SAMO PROVOKATIVNO IDIOTSKI
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lagata e dvigatel na zivotnite procesi, nesto sto vo pocetokot e laga i za da se isperes se obiduvas da ja dotignes za da prestane da bide laga
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дефинитивно не! само лагите ме вреѓаат...некако кога ке чујам лага како да не сум им објаснила и не сум се отворила пред другите доволно ми доаѓа па дури затоа и лажат.
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I jas sum pobornik za vistinata, pa kolku i da e navredliva, podobro taka otkolku da mi kazhuvaat lagi!
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како може да ме вреѓа вистина??? Само тоа го сакам!!! Hit me!!! Изменето од james dean - 08.Февруари.2010 во 12:57 |
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
U edno vreme se zezavme i od grmuski iskacavme so bel carsav preku glava i vo edna situacija preterav, zenskata pocna da vika i ja : - Ne se plasi, zafrkancija e. I go simnav carsavot da me vidi...i tek togas pocna da vreska i da trca najbrzo sto moze.
|
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мене многу девојки ми го кажале ова .....дека сум грд....Порано вистината ме болеше....но сега веќе отрпнав.
|
||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..едно е ти што мислиш друго е вистината...но сепак твое право...иако 100% грешиш
|
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А ти ме имаш ли видено...... Ако ме видиш каква грдосија од човек сум и муабет на форумов нема да ми правиш.
|
||
Внеси реплика | страница <1 27282930> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |