![]() |
|
Што сонувавте денес? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 55> |
Автор | ||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
упм... стално го сонувам тој градот...
![]() Изменето од volkswagen - 27.Април.2010 во 15:59 |
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
пих..
а ти знаеш дека супермен носи маица со твоја слика? ![]() |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
The_Boss ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() GFX Designer Регистриран: 31.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 948 |
|
![]() ![]() ![]() ja sonuvav kako supermen mu vika na eden covek koj te tepase i ovoj mu vika CakNoris i supermen mu vika epa so si se zakacal ![]() |
||
Поради неплатени сметки, ИДИВИДИ го исклучи потписот на The_Boss.
|
||
![]() |
||
stigma04 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
|
zavcera sonvav ezero kaj sto se kapam.uba bese vodata
|
||
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
||
![]() |
||
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
|
сум ставил од на татко ми афтершејвот и порите на лицето ми се зголемиле за едно 100 пати и сум изглал како бисквит...
![]() ![]() |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
море , не само од фудбалот ........ погледана е и од возљубениот поради што се подготвува закон за донесување ......... со кој ќе се забрани емитување на споменатата серија ........ а плус , олеснителна околност за донесување на законот е тоа што серијата оди на А1 .........
![]() |
||
![]() |
||
bingo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
|
ако тоа за тебе е реалност за мене е кошмар ![]() |
||
![]() |
||
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
![]() |
||
bingo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
|
јас па сонував како шеќерзад е погледана од англискиот фудбал
![]() |
||
![]() |
||
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
|
jas pa sonuvav kako sum morala samo sitel tv i mtv da gledam
![]() |
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
дека денес ми е редот да си го подигнам пасошот ама кога сум отишол , сликата не била идентична со изгледот во моментот ...... во реалноста сум изгледал постар 100 години ............ е пусти страв од стареење .........
![]() |
||
![]() |
||
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
|
ne se sekavam sto sonuvav...
|
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
||
![]() |
||
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
|
tezok, macen son.... luge koi ne gi sakam... cela vecer se macev..
![]() |
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
||
![]() |
||
stigma04 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
|
sega ko pocnav na rabota pocnav da ne sonvam mozi poarno
|
||
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |