![]() |
|
Ваши предлози до владата |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 86> |
Автор | |
Majkl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Железниците да бидат меѓу првите приоритети!
Задолжително електрифицирана железница до Бугарија и Албанија да се изгради, а потоа и до Охрид и Струмица. Тоа е многу важно за интензивен развој на економијата! |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
vreme e nekoj da se vrati vo shuma
![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
-да им нареди на оние од рег.комисија да ја покачи цената на струјата за уште 6,25%,,,што е тоа да се плаќа за електрична енергија помалку отколку за телефон.
на што личи тоа? -да ја покачи цената на нафтените деривати,нема смисла да имаме помала цена од другите...и да одиме во була.. ...и после нека дојдат грциве да купуваат поефтин бензин. ќе плаќаме поскапо,ама и они нема да купуваат поефтино.. Изменето од zagor - 10.Март.2011 во 10:16 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Zeksi71 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Moj najnov predlog do vladata,
Grujo samo napred, ic oko da ne ti trepne, vremeto na komunjarite izmina, ama dodeka imas podrska od narodot samo napred. |
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
![]() |
|
annaja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Предлогот се уште важи...да им се дозволи на луѓето доплата на стаж до 1,5-2год.да можат да имаат 15год.минимален услов за старосна пензија.„Владооооо„ читаш лиии,сушаш лиии...народот моли да ти даде париии.
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
...bez gajle bidete,..narodot vash ima i....sochni koski !
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
krkovicka_mala ![]() Сениор ![]() Регистриран: 21.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 99 |
Јас предлагам да си направат бисти во паркот Жена се додека имаат уште некоја банка
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() ![]() ае бате, ни точка ни запирка... одвај те разбрав што сакаш да кажиш... |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Да земаат часови од Јапонциве, што значи морал, одговорност и доблест во политиката! ...за 450 евра ејјјј... ![]() |
|
![]() |
|
annaja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
А кој ги чита предлозите? Ова е нај лошата влада што може да ја има Македонија.Администрација АУТ....
![]() |
|
![]() |
|
aLkINOr ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 16.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 76 |
mojot predlg e da si prodolzat ovaka super rabotata i narodite se zadovoleni mnogu i pak ce glasat z grujevski i vmro da zivete nasata najdobra vlada
|
|
![]() |
|
Zajcef ![]() Сениор ![]() ![]() TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Сваќам ![]() ![]() |
|
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|
![]() |
|
DragancoLeskoec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
И сдсмовци апсолутно, само сакав да кажам иако моментално мислам дека СДСМ е слаба опозиција и има безброј негативни страни, во нив и партиските вработување, ама вмровците се познати по вработување на неписмени и неискусни луѓе.
Изменето од DragancoLeskoec - 03.Февруари.2011 во 17:50 |
|
![]() |
|
Zajcef ![]() Сениор ![]() ![]() TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Е алал да ти е за постов!Само да те поправам неписмени вмровци и сдсовци ! Се согласувам дека е најдолната работа! |
|
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 86> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |