![]() |
|
ЗАДГРОБЕН ЖИВОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 31> |
Автор | ||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
за жал ПЕКОЛ ![]() |
||
![]() |
||
sunshine1 ![]() Група ![]() Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 41 |
|
Brza...ti so tolku godini uste nemas svateno nesto...znaes li deka: na drugiot svet mladite sovresni ce im sudat na starite nesovrseni...si ja citala li knogata Jov...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
kolku eednostavno i ubo kazano
covek da poveruje goor: so togas? si nadrljal ni gospod i gjavol ne te prima kaj sebe i kje lutas po ulicite Изменето од anakin - 17.Јуни.2007 во 02:48 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
goor ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 844 |
|
A ako ne pocituvas ni eden od niv so togas???????? |
||
![]() |
||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|
Тоа нема да ми ја помати вербата во Бог, Децата ако починат веднаш одат кај Бог, во Рајот имаат вечен живот, и тоа е и те како утеха.ОК, јас од аспект на верник во Бог го кажувам ова, некои не можат да ја поднесат смртта на детето. А зошто едното го спасил другото не, тоа е Божја одлука, а карактеристика на Бог е непогрешливоста ![]() Изменето од ACELERA - 17.Јуни.2007 во 02:46 |
||
![]() |
||
sunshine1 ![]() Група ![]() Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 41 |
|
zadrgroben zivot..spored mene..vo ovoj zivot kogo pocituvas..sakas..mu pravis cest..cenis..toj ti e prijatel..i brat..i tatko i majka..i sestra..i drugar..
ako go pocituvas Isus Xristos ..go poznavas dobro..i toj ce te poznae..i ce go pravi istoto...ako pak go pocituvas gjavolot ..mu prasi cest..i gi slusas negovite predlozi i naredbi..togas toj ti e brat i prijatel i drugar..i Gospod nema nisto so toj covek..ne go poznava.. se e mnogu ednostavno.. ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
goor ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 844 |
|
|
||
![]() |
||
|
Acelera..koja i da si....koga na zemjava bi bile samo 50% so vakvo mislenje..mnogu podobro bi se ziveelo...
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
hm
pozdrav i za sto?? za zivot zad grobot? da toa bese temata |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
|
сваќам на што целиш, но верниците ама ич не се тупави, па не живееме по пештери, штом имам интернет дома и знам да користам тастатура, јас сум Ајнштајн
![]() туку... еве вака, што ако преживееш тешка сообраќајна несреќа, и сите се чудат како си се спасил, нема ли да помислиш дека чудо те спасило... или се опоравиш од тешка болест.. нема ли да ја цениш втората шанса која ти се пружа? јас го ценам тоа, за мене таа шанса ја дава Бог, зато што Тој САКА мнозина да се спасат...но, ок темава е ЗАДГРОБЕН ЖИВОТ ![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
sakash da kazesh deka otkako ke se razbolish ,...i ke ozdravesh,...pa ,ke pochesh da veruvash deka go ima toj shto vas ve ima,a?....a be ,ajde ,...ace,...da si baba nekoja bi te sfatil,...ama,mlada, prava,...
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
i tebe ti e smeshno toa?!
|
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |