IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Како изгледа идеален партнер!!!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како изгледа идеален партнер!!!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2627282930 37>
Автор
Порака Обратен редослед
Mishell_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јуни.2007
Локација: Sweden
Статус: Офлајн
Поени: 575
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јули.2007 во 13:24
Idealen partner e onoj koj e svesen deka ne postoi sovrsenstvo ni kaj nego ni kaj tebe, sto te saka i se trudi da go odrzi balansot vo vrskata. Oti nisto ne pagja od nebo.. a sovrsenstvo ne postoi. 
Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2007 во 08:32
Idealiziranjeto na rabotite te nosi vo korsokak i brzi razocaruvanja.Demek lelele kolku ja sakam idealna e...i za edna nedela slap na bandas!!
Kakvo idealiziranje bre so si mislite gospod ne napravil idealni za da bidime podobri od nego a?LOLLOLLOLLOLLOLLOL

Изменето од Joshua_Tree - 15.Јули.2007 во 09:02
Кон врв
molly Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 135
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај molly Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2007 во 06:41
idealna licnost ne postoi.
koga se osekas dobro ne grizi se ke ti pomine.
Кон врв
zoki k Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 15.Јули.2007
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zoki k Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2007 во 03:03
Originally posted by sandrica sandrica напиша:

Site barame idealnost,a znaeme deka sovrsenstvo ne postoi.
za prefinetite kakva si
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zoki k Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2007 во 03:02
Originally posted by ~ThA DrEaM~ ~ThA DrEaM~ напиша:

Идеален би бил оној кој јас би го сакала, а тој исто толку би ме сакал мене.( ако не и малку повеќе он мене LOL )
sigufno ce go sakas
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zoki k Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2007 во 03:00
dali si go pobarala na pravo mesto
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zoki k Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2007 во 02:50
mnogu pametno kazano
Кон врв
shedow Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 224
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај shedow Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2007 во 02:38
Originally posted by Аљаудин Аљаудин напиша:

ima i tuka ,ama treba d aznaes kaj da go baars

ZA TAKOV I  NE TROSAM BUKVI-ZBOROVI....
Кон врв
Iblis s.a.v.s Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 30.Мај.2007
Поени: 65
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iblis s.a.v.s Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2007 во 02:36
ima i tuka ,ama treba d aznaes kaj da go baars
Кон врв
shedow Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 224
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај shedow Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2007 во 02:32
Originally posted by Аљаудин Аљаудин напиша:

treba da e vakva
mora da e nevina..toa e obavezno, bez toa ic ne ja gledam, znaci nevina...
posle, treba da se pokriva so shamija, da ne se shminka, da ne se parfemisa, da ne privlaci i drugi da ja gledat samo za mene  da se doteruva. da e pametna dobra da saka deca i da slusa sto i se kazuva

DA OVA VO LIBIJA
Кон врв
Iblis s.a.v.s Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 30.Мај.2007
Поени: 65
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iblis s.a.v.s Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2007 во 02:29
treba da e vakva
mora da e nevina..toa e obavezno, bez toa ic ne ja gledam, znaci nevina...
posle, treba da se pokriva so shamija, da ne se shminka, da ne se parfemisa, da ne privlaci i drugi da ja gledat samo za mene  da se doteruva. da e pametna dobra da saka deca i da slusa sto i se kazuva
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2007 во 01:19
LUCKY LUK LOLLOLLOLLOLLOLLOL
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2007 во 01:12
со карирана кошула, фармерки, и пиштол Глок...со темен тен и прекрасна насмевка EmbarrassedWink
Кон врв
Angelo-28 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Angelo-28 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2007 во 16:51
Tcno bas super kazano imas pravo te poddrzuvam devojkava pogore soplavusot ednostavno e malku ogranicena a moze ipovekeneli hehehe....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2627282930 37>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.