![]() |
|
Каков секс сакате |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 34> |
Автор | |||
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ostavi me uste malku super e |
|||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|||
![]() |
|||
brmm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
||
на кратко- хаха.. ја и ги сме у џакузи базент сами двајцата.. енгие и NRGMKD излеа уште се у сауна...ако не у кола.. ама не знам, а ти па ми заспа у џакузиво..станиј ајде.. мислам не стануј седи ама разбуди се.. аааа
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
||
Значи јас да останам тука?!?!? ок наредена е!! А да ти ги даам јас клучевите од станот?!?!? |
|||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||
![]() |
|||
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
||
More luge epten izlegovte od kontrola,do kaj stignavme sega?
|
|||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|||
![]() |
|||
brmm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
||
Не бе, седете си.. ние одиме у џакузи.. ( NRGMKD ..кај бе у кола па и ти сеа.. седи тука )
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
||
Aј бе ќе прошетаме малку јас и ти надвор!!! Нек се стискаат овие двајца внатре, имам парно у кола јас!!!! |
|||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||
![]() |
|||
||
Епа немало место... тесно било.. па ај ја и ти да одиме у џакузи базентот..
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ne placi i ti pa sega,ke ja naredime nekako,ke se organizirame neli 2:2 sme se? |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
е шо сеа ме бркате ли... добро ај ќе си оам ја
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
||
Abe site ke se stiskame ili nekoj ke mora da izleze. |
|||
![]() |
|||
||
ПАЗИИИИИИИ офффффф ме искрши.. ЕЛЕНИИИ ... полека лее ме утепа.. стануј малку..чек да се наместам.. ај седнуј ... уфф жешко склет ме фати... пушти климата...
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Елени ти реков у поголемата сауна да одиме, ти у ваа теснава.. сеа тесно епа тесно...
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Nikako taman sme sega 2:2 |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
кој бе?!?!? Ја ли?!?! Нема шанси!!! Сеа кога догуравме до Сауна да си одам!!! NO WAY!!! |
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 34> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |