![]() |
|
Што готвиме денес? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 63> |
Автор | |
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Сега ја печам питата со готови кори и месо, табулех (пак таа салата се додека има нане ја правам секој ден)...се надевам да приложам слика.
Да и колачот од вчера пак ќе го правам, многу ми го бендисаа сите ![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Denes majka mi mi ja pravi najomilenata COKOLADNA TORTA...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
- cetvrtok - vesalici na skara , pomfrit i zelena salata (magdonos, kromidce, rotkvici, krastavica, morkov)
- petok - spanak (ako ne zaakam vo grad, sto najverojatno i ke se sluci)
- sabota - lazanji
- nedela - pecena svinska krtina so kompir i zelena salata
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Пилав, салата (табулех
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Пастрмка во рерна (лук, магдонос, лимон), салата со краставици, ориз...
|
|
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Testenini Italian Style, penne so rakcinja, vo bogat domaten sos, luk, magdonos i ostanati italijanski zacini, obogateno so maslinovo maslo i nekolku crni maslinki.
Otidov da gi krknam
![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
Сега ќе ја напишам во Рецепти за солени јадења, а ќе ставам и слика
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
daj vednas recept ![]() |
|
![]() |
|
Денес направив мантии што ги видов на “1001 ноќ“ и ми испаднаа поубави и од нивните
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
garnir od posni jadenja i salati- so kromitce mlado.
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
ubaini-se posno
![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Нудлс кинески тестенини и говедско на ленти.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
java beans со CRM и спагети
по класична манагерска рецепта |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
денес шпагети карбонара, од вчера ги мислам
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 63> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |