![]() |
|
Дали сте љубоморни? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 54> |
Автор | |
menegin ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 67 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mnogu sum ljubomoren, ne i davam nikade da gleda......samo vo zemja i vo mene......
|
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
![]() Кога покрај тоа би можел да трзне за друг/а...тогаш не бара повеќе, туку не знае што сака... Инаку хипотетичка беше ситуацијава ![]() Изменето од Kali - 18.Јануари.2011 во 16:35 |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() јас ...сум ![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Ревнив сум ,но во мала степен.Во степен која бившите ми партнерки и сегашната ми жена ме прашат :абе ѓубре скапано ти сакаш ли ме?
Епа те сакам ,ама не те ревнувам
![]() |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() ![]() |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
...кај ќе најде подобра од мене....
![]() Ако е за некоја помалку убава, умна, фина ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Епа коа некоја wannabe алфа женка се бута кај мој мужјак што ми значи... има цело животинско царство пред нос да и го ставам...
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
исто и јас |
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Само ако ми даде повод за тоа
![]() |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
Кралицата ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 22.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Koga nekoja licnost navistina mi znaci, togas sum ljubomorna.
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
pa da
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
si velam deka ne sum.....ama sama se lazam
![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Posledno vreme voopsto ne sum ljubomorna.
|
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |