![]() |
|
Неостварена желба |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 31> |
Автор | |
Sailor ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јули.2005 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da se preselam na Kuba i da se druzam so Kastro
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
neostvarena zelba....da odam vo Kanada....:(
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
ANDI I MACHU PIKCHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dosta vikam vaka kasno |
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
znaci neostvarenata zelba e???? ajde be lugje ne me drzete u uskusenie, dajte ja tuka na videlina
![]() ![]() ![]() |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
ana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 119 |
fino si kaza preeska, na LP
|
|
anabanana
|
|
![]() |
|
Garfield ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 381 |
Ќе се погодиме, немај гајле, не е до погодувањето, добро ќе се гаѓање, туку, како си ја осмислила?
|
|
The cat...always lands on her feet, regardless!!
|
|
![]() |
|
ana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 119 |
ja ja smisliv uste vcera,samo da ne ne se pogodime u zelbite, si velam
|
|
anabanana
|
|
![]() |
|
Garfield ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 381 |
Увек. Одај, попАВЗИРАЈ па се глеаме. Ќе смислам, ама мисли му ја и ти, оти маф вака работава. |
|
|
|
![]() |
|
uvek si vaka direkten??
cuj idam na pauza se vrakam za eden saat, a ti smisli nesto |
|
anabanana
|
|
![]() |
|
Оооо, па то нема гаље, у секоје време па и доба дана и ноќи сум подготвен да помогнам, не за друго, ами дека не сакам да гледам како некој се мачи. Кога? |
|
|
|
![]() |
|
pa gledaj,ama da ne se uarni rabotava,pa da treba da ispomos da doagas
|
|
anabanana
|
|
![]() |
|
хехехехе, може да гледам? Плизззз!
|
|
|
|
![]() |
|
mi navleguvas u fantazii???
|
|
anabanana
|
|
![]() |
|
Ак го најШ то асолнио. Не си размислила за, можеби, истополова врска?
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |